25 martie 2008

Flaiser nu va candida la CJ. Nici macar ca independent

La PSD lucrurile sunt tot mai clare in privinta candidatului pentru CJ. Ziceam in urma cu doua zile ca in urma unor discutii intre Nichita si Flaiser, chestiunea a fost transata: Simirad va fi candidatul PSD la CJ. Miza discutiilor nu era impunerea lui Simirad (pt ca Nichita luase oricum decizia), ci incercarea de a-l convinge pe Flaiser sa renunte la candidatura (ca independent), pentru ca ar face rau partidului.

Si se pare ca manevra a reusit, in ciuda declaratiei razboinice de ieri a lui Flaiser ca va candida oricum. Daca ati trecut cu vederea va reamintesc ca tot ieri Flaiser a zis ca da drumul la banii pentru Poli.
Mai mult, oameni de bine din PSD spun ca ar fi avut loc niste discutii (sambata cumva, la o masa oarecare?) chiar intre Solcanu si Nichita. Astazi, apropiatii lui Solcanu erau resemnati. Inclusiv cei din tabara Solcanu recunosc ca Flaiser n-ar avea nici o sansa ca independent, drept urmare l-au sfatuit sa renunte la indarjirea de pana acum. Caci Lucica a fost extrem de furios. Pe Nichita, evident, care a indraznit sa-i spuna in fata adio CJ.
Care a fost totusi pretul pacii o sa vedem probabil mai incolo. Caci a fost un pret... Nimeni nu face pasi inapoi fara a primi ceva in schimb. Mai ales in politica!

PS. Daca aveti alta varianta sunt gata s-o ascult!

Un comentariu:

Unknown spunea...

te rog sa comentezi ceea ce am gasit azi pe un forum:

"Irina Schrotter l-a intrecut pe Basescu

http://irinapentruiasi.blogspot.com/
"