25 martie 2008

PNG se umfla la Pascani cu oameni din PD-L, fideli «eternului»

Niste baieti inteligenti de prin Pascani anunta trecerea filialei PD-L din urbea „eternului” in tabara PNG. Miscarea se va petrece maine, dimineata tare, urmand a fi anuntata intr-o conferinta de presa programata la o ora cum nu se poate mai potrivita: 9.00
Din cate am aflat, ar fi vorba doar de cativa baieti nemultumiti ca Leonard Rusu (PD-L chiar n-a putut pregati un candidat rupt de trecut?) a fost trimis de PD-L sa se bata cu Ratoi.
Daca mutarea „inteligentilor” s-ar fi petrecut inainte de nominalizarea candidatului la primarie, poate ca ii mai credea lumea.
Insa balonul de sapun nu s-a umflat din senin, fiind pus se pare la crescut chiar prin laboratoarele din primaria „eternului”.
Am mai spus ca nu va fi neaparat o campanie murdara (probabil ca am gresit!), ci una a loviturilor naucitoare, fara ca adversarul sa aiba timp sa reactioneze. De data asta insa, miscarea nu e deloc inteligenta, pentru ca povestea soparlei scoasa la timp din vizuina o stie toata lumea. Chiar inainte ca actorii s-o recite in public, intr-o dimineata racoroasa de martie!

Niciun comentariu: