26 martie 2008

Va candida Fenechiu la CJ?

O stire bomba gasim in „Cotidianul” in numarul de joi.
Adriana Saftoiu a batut palma cu liberalii pentru a se ocupa de campaniile PNL din diverse orase, iar la Iasi cica se va ocupa de campania lui Relu Fenechiu pentru sefia CJ.
Intrebat duminica despre eventuala sa candidatura, Fenechiu a zis voalat ca nu va candida, dar nici n-a zis cu cine va defila PNL la CJ.
Cat priveste Adriana Saftoiu razbatuse vestea ca l-ar putea consilia pe Cristian Adomnitei pentru Primaria Iasului, insa tot duminica Fenechiu a dezmintit acest lucru, spunand ca Saftoiu nu poate lucra pentru doi candidati la primaria Iasului (familia Saftoiu se ocupa deja de imaginea Irinei Schrotter).
Corect. Numai ca daca Fenechiu intra in cursa pentru CJ, nu va mai fi nici o „incompatibilitate” pentru Adriana Saftoiu, cei doi candidati alergand pe culoare diferite.

Mai e ceva: nu cu multa vreme in urma s-a spus ca intre Irina Schrotter si PNL ar fi fost niste tatonari pentru primarie, dar care nu au dus la vreun rezultat concret. Ce-ar fi totusi sa asistam la o intorsatura, iar mariajul Schrotter-PNL sa fie oficializat in buza campaniei electorale? E unul dintre scenarii, care acum pare totusi improbabil. Doar ca in politica lucrurile evolueaza rapid, asa ca totul e posibil!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Exclus asemenea mariaj , la mijloc sunt "VORBE GRELE" ....in plus cine ar dori sa-si alature numele de excrocul No1 din garnitura PNL-ului : RELU FENECHIU ?....curata sinucidere !
Lui Fenechiu ii fuge incet, incet scaunul de sub el, a produs grave si iremediabile gauri in imaginea partidului ....durii partidului il sictiresc in mod continuuuuuu si sooooooolidar, aici in Bucuresti .
Cat priveste "compatibilitatea" daca cineva crede ca madama Saftoiu ar avea vreo jena sa antreneze doi alergatori pentru aceeashi cursa se inseala insela amarnic !
....traim si o sa vedem,
....traim si o sa auzim !

SA TRAITI CUM DORITI

Anonim spunea...

Upssssssss postarile erau viceversa !
.......curat CA'CAragiale!..... sau eram eu prea obosit la ora tarzie din noaptea neagra ca iar stinsera liberali lumina-n Bucuresti ....cica ei nu au nevoie de lumina ca-s priceputi in bajbaiala pe intuneric !
Mdap ....ia sa vedem ce-i p-aci ........ooooooo iar Relu Prispirelu" ?
Normal ca o sa candideze sharla, ce-i fraier sa renunte la ciolan ?.....Apropos bre nea Relu cat ai cotizat ultima oara la REALITATEA-SOV ?....300.000+50.000+50.000 sau suma rotunda 500.000 ?
.......ma intreb daca banii i-ai trimis cu "POSTA" ? ..ai grija si nu mai folosiiiiiii "POSTA" ca te loveste motociclistul ....vezi ca are :
LABA greaaa....DNA,DNAAAAAAAAA !

SA TRAITI CUM DORITI