07 martie 2008

Un necunoscut in fruntea PNG Iasi

Ovidiu Brichisala (ati auzit de el?) a fost inscaunat la sefia filialei judetene Iasi a PNG.
Omul isi gaseste cu greu cuvintele, vorbeste rar, plictiseste asistenta, iar azi la conferinta de presa n-am reusit sa aflu mai nimic. Nici macar cum a fost desemnat lider al organizatiei (probabil pus de Becali direct).
Cat despre candidatul la Primarie, baietii din PNG n-au nici o treaba. „Vrem sa devenim o organizatie puternica”, a zis Ovidiu Brichisala, provocand rasete printre jurnalisti.
Ma tem ca omul din fruntea PNG Iasi trage partidul in jos, desi nici macar formatiunea lui Becali nu mai are forta de altadata.

Ca sa nu mai zic ca a fost un moment hazliu, cand seful PNG de la Aroneanu venise si el la conferinta, nemultumit de modul cum merg treburile la PNG Iasi. „Unde va gasim domnilor, in statia Padurii sau in Piata Unirii?”, ii intreba respectivul pe sefii de organizatie.
Omul mi-a mai zis (dupa conferinta) cateva lucruri, legate de banii veniti de la centru, dar intrucat n-am probe ma feresc sa le comentez.

2 comentarii:

gruia ursu spunea...

www.ieseanul.ro
Este acţionar şi administrator la firmele Rocons Group, Star Distrubution şi Asim Construct. La două dintre ele este asociat cu soţia patronului cotidianului Ziua de Iaşi, Florin Asimionesei.
hmmm :)

florin ghetau spunea...

E si mai interesant...