30 martie 2008

Ipoteza: Flaiser, candidatul PNL pentru CJ

La PSD a fost taraboi mare pana la nominalizarea lui Simirad drept candidat la sefia CJ. Nici la PD-L lucrurile nu merg ca unse, desi tandemul Oprea-Carlan are o sansa uriasa sa castige pe linie.
Iata ca mai nou, nici la PNL nu e liniste deplina. Nu ca ar misca vreun tanar in frontul lui Fenechiu, pentru ca lovitura ar putea veni chiar de la varful PNL. Cu alte cuvinte, peste capul lui Fene', care isi cam pierde influenta la centru. De pe blogul lui Stefan Susai aflam ca Flaiser e in carti pentru sefia CJ. Adica sa candideze din partea PNL. Chestia asta s-a mai discutat (Ziarul de Iasi a dat-o la un Puls). Daca miscarea reuseste, putem fi siguri de un singur lucru: Simirad nu castiga fotoliul mult visat.
Personal, ma indoiesc de miscarea asta. E posibil sa fie ceva discutii intr-adevar la centru, dar nu cred ca Tariceanu isi permite o mutare care sa ridice impotriva sa filiala PNL Iasi, dar sa strice totodata si prietenia cu aripa Geoana din PSD. Sau poate s-o fi negociat direct Iliescu-Tariceanu?
Discutam zilele trecute cu niste baieti liberali despre aceasta ipoteza si imi ziceau: Ii vezi pe tinerii din PNL facandu-i campanie lui Flaiser? Asa ca dau sanse 25% acestei variante. Daca insa PNL va merge totusi cu Flaiser face o greseala imensa.

3 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Nici gand. Lucian Flaiser nu va face o asemenea manevra, ar fi o greseala imensa. Mai degraba cred ca ar putea candida ca independent. DACA va mai candida la CJ...

Marius Pârciu spunea...

De candidat sigur va candida. La CJ. Depinde acum de la ce partid. Parca vad ca e PC...

florin ghetau spunea...

Flaiser se lauda ca de azi (1 aprilie) va strange semnaturi pentru candidatura sa ca independent. poate o fi vreo farsa... facuta lui Nichita