27 martie 2008

Se alege praful din PRM Iasi

Nici la centru PRM nu sta mai bine, dar la Iasi PRM e dezastru. Dupa plecarea lui Anghel Stanciu la PSD, filiala a intrat in vrie, iar ceea ce se petrece in aceste zile arata ca la Iasi partidul lui Vadim nu mai poate emite nici o pretentie.
Un grup de 15 oameni au anuntat ca demisioneaza din partid, cu directia PSD. Nu e mare lucru sa-ti plece 15 oameni, dar asta arata ca PRM nu mai e un partid cu viitor.
Exista riscul ca PRM sa prinda la Iasi doar un consilier municipal si unul judetean, ceea ce inseamna ca aproape n-ar ma conta. Spre deosebire de 2004, cand s-au impartit bucatele, iar PRM a prins ospatul cel mare. Ne amintim ca Neculau a iesit viceprimar, iar Brezuleanu vice la CJ, desi PRM a avut 2 consilieri locali si 2 judeteni.
In conditiile astea, nici Nichita nu se poate baza pe sprijinul PRM (in turul 2), pentru ca acest partid nu mai exista.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Atunci cand liderul de partid este un "COMANDANT SUPREM" si tot ce se intampla rau in Romania ..... "UNGURII E DE VINA !"....batrani au fost ,batrani sunt si batrani o sa dispara .....revigorarea si intinerirea unui partid nu se rezuma doar la " DIVA CARE ZAVORESTE" ....

SA TRAITI CUM DORITI

Daniel Matasaru spunea...

Nu e posibil sa ia doar un consilier municipal sau doar unul judetean, daca trec pragul iau minim 2.
Iar observatia ta e corecta, PRM nu apuca toamna parlamentara. Spre diferenta de noi, ei nu au nici macar varianta parteneriatelor "strategice"...