13 ianuarie 2008

Anghel Stanciu il vede pe Fenechiu membru PSD

Dom' deputat Anghel Stanciu (PSD) a prezentat azi in conferinta de presa niste chestii cu votul uninominal, dar s-a referit si la ceea ce fac deputatii ieseni prin Parlament. In tabelul intitulat pompos „Analiza comparativa a activitatii deputatilor ieseni” in dreptul lui Relu Fenechiu scrie mare formatiunea din care face parte: PSD. Fain, nu?

Acuma ori e o vorba de vreo propunere indecenta, ceea ce noi nu credem, ori nu se mai stie care e din PSD si care din PNL ca toti voteaza la gramada cu Guvernul.

Veti spune dragilor ca tare mai cautam nod in papura la domnii astia. Site-uri aiurea, comunicate de doi lei, greseli de clasa intai etc. Asa e, dar nu uitati ca ei lucreaza datorita noua, ca tot noi i-am votat. Iar in plus, pe unii ii mai si platim pentru asta.

2 comentarii:

Geo spunea...

Anghel Stanciu are o ampla viziune...mai exact poate fi inclus in lumea vizionarilor. Ceea ce vrea el poate cu putina nafura si aghiazma luata la prima ora dimineata pe stomacul gol o sa se si intimple. Pina atunci nu cred! Oricum interesante conferintele de presa....m-am intrebat de ce nu le tine la Bucuresti? La cit este Iasul prezent in discursul politic nu vad sensul!

blogul lui Gabi spunea...

Gura pacatosului sau, ma rog! sciptele pacatosului, adevar graiesc. never say never in ceea ce il priveste pe Relu fenechiu! pentru putere cred ca ar vinde si pe umbra sa! Asa caaaa......