11 ianuarie 2008

Familia Schrotter nu da 2 lei pe scoala ieseana

Irina Schrotter anunta ca fiul ei Jean-Mark (elev in clasa VIII) vrea sa studieze undeva unde nu exista suspiciuni privind valoarea sa. Adica tocmai in racoroasa Elvetie, ca doar scoala ieseana, cu cele trei colegii super-tari (National, Racovita si Negruzzi) nu-i de nasul familiei Schrotter.

Bun. De ce tot taraboiul asta? Pai acusi vine campania, si modista vrea sa elimine una cate una temele de campanie care ar putea sa-i afecteze procentul. Cat priveste campania, tot ea anunta ca abia la finele lui februarie incepe treaba. Pana atunci ea crede ca va scoate din capsorul electoratului toate legendele care i-ar putea fi nefavorabile in campanie. Da' daca legendele puse cap la cap se transforma intr-un roman?

Pe blogul Irinei Schrotter a aparut in aceasta dimineata o duioasa poveste despre macelul declansat de autoritati impotriva cainilor vagabonzi dupa alarma cu rabia. Dar cum rezolvam problema asta care ne toaca nervii de 15 ani? Nu cruzimea de acuma e beleaua cea mare, ci indiferenta si prostia autoritatilor care n-au miscat un deget vreo patru mandate. Da' nici nu putem lasa lucrurile asa cum sunt, pen' ca maine-poimaine numarul cainilor va depasi populatia Iasului. Si sa stiti ca astia nu voteaza, doar musca buletinul de vot!

Un comentariu:

blogul lui Gabi spunea...

pe scoala nu da ca nu i trebuie! Dar Primaria ii trebuie desigur!