20 ianuarie 2008

Schrotter: Cei din PSD pregatesc un film sexy cu mine

Dezvaluire-soc a Irinei Schrotter la intalnirea de azi cu ziaristii: „Am informatii ca oameni din PSD pregatesc un film sexy cu mine in rolul principal”, a spus Schrotter.

Extrem de relaxata, independenta a spus ca nu-i e teama de campania electorala si nici de atacurile care vor porni impotriva sa. In plus, l-a provocat pe Nichita la o dezbatere TV, spunand ca va face dezvaluiri interesante despre primar.
Ea i-a amintit lui Nichita ca l-a invatat in 2004 cum sa se imbrace, ba chiar l-ar fi indrumat sa-si ia haine de la firma Dinasty din Piatra Neamt, firma condusa de un amic de-al Irinei.
Modista a recunoscut totodata ca a contribuit financiar la campania electorala a lui Oprea pentru euro-parlamentare.

Doru TOMPEA (PSD): Habar n-am ca ar fi vreun film. Acum aflu prima oara!

5 comentarii:

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Doamna Schrotter face parte prin excelenta din lumea elegantei, a modei. Ma intreb daca este elegant sa expui in public anumite lucruri ce au facut parte la un moment dat din "registrul confidentei"?

Daniel Matasaru spunea...

Toucheee, dragos dorojan...
si apropo's de filmuletul sexy, nici secretele de alcov nu se expun public in mod normal. Asta daca nu cumva te cheama Laura, si atunci nimic nu e INTERZIS!

Iulian Micu spunea...

parca era o intilnire informala...

florin ghetau spunea...

cand spui toate astea in fata a 25 de ziaristi si ii vezi ca noteaza de zor, mai e informala???

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Doamna Schrotter pozeaza deja in victima sau i`or fi spus "strategii" ca daca intervine cuvantul "sexy" poate sa produca dilatarea irisului in ochii alegatorilor. By the way, propun un altfel de sondaj pe blogul meu, ceva realmente interesant.