14 ianuarie 2008

Cei din PSD l-ar vrea pe Carlan candidat la PD-L

Seful tinerilor din PSD Iasi, Catalin Ivan lanseaza pe blogul sau ipoteza ca nu Oprea va fi pana la urma candidatul la Primarie, ci Dan Carlan.
Explicatie lui Ivan e simpla: Carlan e intr-o efervescenta electorala la inceput de an si ca de fapt tinta lui ar fi Primaria.
E adevarat ca orice sef de filiala tanjeste dupa „coroana” de primar, insa nu cred ca Dan Carlan ar mai risca o data. Se vede limpede ca dom' senator a intrat deja in campanie, insa cred ca tinta lui e sa maximizeze scorul PD-L, pentru a insfaca si sefia CJ. Pentru PSD, Dan Carlan ar fi dusmanul de care nu s-ar teme atat de tare. Cu Oprea le-ar fi mult mai greu, iar baietii in rosu stiu si ei asta.

Pariez ca, numele viitorului candidat va fi batut in cuie zilele urmatoare, asa ca pe 24 ianuarie, contracandidatul lui Nichita se va prinde in hora langa Basescu.

A mai zis ceva Catalin: ca Irina Schrotter cu greu va trece pragul de 3-5 la suta. Inainte de euro-parlamentare am zis ca PLD va lua peste 10 la suta pe judet (multi au ras la vremea aia!) si am avut dreptate. Repet: nu consider nimerita candidatura Irinei Schrotter, dar nici nu avansez deocamdata procentul pe care l-ar putea obtine modista. Dar cand o sa dau pronosticul, nu va fi nicicum pe placul oamenilor din PSD.

2 comentarii:

Dan Carlan spunea...

Cei din PSD sunt inspaimantati de constatarea ca nici o strategie de confruntare Oprea - Carlan nu a dat roade, la fel cum nu au reusit in 3 ani sa creeze bresa Carlan - Movila, la care au lucrat din greu.
Tandemul Oprea - Carlan nu va putea fi oprit.
Efervescenta electorala este normala pentru orice politician normal la cap.
Mi-au crescut mustetile in politica, am avut suficiente experiente din care sa invat, ca sa nu stiu sa valorific la maxim pozitia de sah in care am ajuns astazi la Iasi.
Este un final de ciclu electoral care cere doar joc pozitional impecabil, fara sacrificii inutile si fara artificii.
Cal si nebun contra rege izolat, stie cineva finalul acesta la sah?
Se castiga garantat, cu ambele piese ... in efervescenta!

Daniel Matasaru spunea...

Domnule senator, uitati exact pionii care se apropie de ultima linie a tablei dvs de sah, si se pot transforma in regina! Mare atentie cum organizati atacul, ca si dvs aveti un rege pe tabla care poate fi pus "la colt" :))
De aia imi place mie sahul... ca e singurul joc in care nebunul nu ajunge rege >:)