29 ianuarie 2008

Hogea - la Vaslui nu-i bun, dar la Iasi e super

Conservatorii continua sa surprinda. Seful PC Vaslui zice ca ieseanul Vlad Hogea (ales deputat la Vaslui) nu are ce cauta in Vaslui, pentru ca nu a facut nimic pentru judetul vecin mandatul asta.
In schimb, acelasi Hogea e primit cu bratele deschise in PC Iasi, iar unii chiar se gandesc sa-l trimita in batalia pentru Primarie.
Daca vasluienii nici nu vor sa-l mai vada, de ce la Iasi ar fi super-bun baiatul asta?

3 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Florine, trebuie sa il intelegi pe liderul PC de la Vaslui. Iti dai seama cum se simte el cand, desi a avut parlamentar in judetul respectiv, nu a beneficiat de sprijinul acestuia, neavand macar un cabinet parlamentar. La Iasi, Vlad a fost primit cu bratele deschise la munca. Deocamdata insa, probabil mai are treaba la Bucuresti. Este secretar general adjunct.

florin ghetau spunea...

Da, dar e caraghios ca intr-un partid sa fie astfel de relatii. Logic ar fi fost ca omul vostru de la Vaslui sa taca. Inseamna ca s-a afirmat serios Hogea prin Vaslui daca e judecat astfel...
Si mai e o chestie: e secretar general adjunct. Iti dai seama ca e hazliu de tot sa nu fie primit de un sef de filiala?

Daniel Matasaru spunea...

Nu e mai caraghios ca parerile grupului de la Cluj fata de Marian Vanghelie, sau parerea lui Blaga fata de Elena Udrea, sau, de ce nu, a presedintelui Basescu fata de premierul Tariceanu.Logic ar fi fost sa intelegi ca disputele interne intr-un partid denota semne de viata. Asa cum a fost si la Congres.