10 ianuarie 2008

Jocurile cui le face Cozmin Gusa?

Mai intai s-a despartit de PD. Totul s-a petrecut brusc, la doar o luna dupa ce Alianta DA castigase puterea. Suspect. Era primul semn de intrebare. A urmat un lung sir de dezvaluiri ale liderului PIN. Ultima sa iesire este cea referitoare la Norica Nicolai.
Declaratiile sale privind afacerile familiei Nicolai (ieri la Realitatea, azi prezentate pe larg) vin ca o manusa presedintelui Basescu. Gusa seamana tot mai mult cu un ante-mergator care le stie pe toate si le spune exact cand trebuie. Amintiti-va ca Gusa afla primul dosarele cui sunt in lucru la DNA. Nici un alt politician n-a avut sansa asta. Intreb din nou: ce jocuri face Gusa? Nu spun daca e rau sa bine, zic doar ceea ce se vede cu ochiul liber.

4 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Gusa si-a dorit sa fie presedintele PD, iar raspunsul lui Traian la asta a fost despartirea PD-ului de Cozmin.
Cat despre ce jocuri face el, ei bine, cheia e tot la presedinte. Mai exact la fostul lui ginere? Cum care ginere? Ala cu de unde vine ploaia, frate...

Alektis spunea...

De ce trebuie de fiecare data cineva sa faca jocurile cuiva? Paote si le face pe ale lui pentru a ajunge sa le faca ulterior pe ale altora. Joaca si el la doua capete. Oricum, Gusa e vazut in capitala ca un mascarici. Dar un mascarici cu acces la informatii.

Blogger Mihnea spunea...

SOV

blogul lui Gabi spunea...

Pe ale lui Base fireste.