07 ianuarie 2008

Dom' senator Carlan a gresit dimineata asta

M-au amuzat teribil mirarile domnului blogger senator Dan Carlan dar mai ales lectia jurnalistica din aceasta dimineata.
Nu spun ca domnia sa nu are dreptate, dar ii dau un sfat prietenesc: nu politicienii dicteaza ce si mai ales cum scriu ziaristii. Ei fac declaratii, dau comunicate, fac dezvaluiri si punct. De aici misiunea lor se incheie. E treaba gazetarilor sa rumege restul. Da' nu dai lectii despre ce si cum sta treaba in pagina. Corect?

Mai e o chestie: in an electoral toate declaratiile politice sunt privite cu prudenta.

3 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

Excelenta observatia, Florin. Sincer, si eu ma miram cat de buna era lectia de jurnalism. Sunt convins ca dl senator ar fi excelent pe aceasta meserie, dar deocamdata, asa cum reiese si din articolul tau, si-a ales o alta.

Sau poate nu a scris domnia sa articolul cu pricina de pe blog >:)

aurel spunea...

ce spune cirlan e ok, fara suparare. Nici un canal media local nu a tratat subiectul conform celor mai serioase canoane jurnalistice. Dar Dan Cirlan se mira degeaba pentru ca la Iasi presa se face dupa ureche sau dupa interes de mult prea mult timp.
Ca Dan Cirlan nu ar trebui sa dea lectii jurnalistilor este iarasi ok. Dar asta nu inseamna ca nu a avut dreptate in ce a spus.
Aurel Dobasu

Daniel Matasaru spunea...

Aurel, astept cu interes blogul tau. Evident, ai ceva de spus!
Do the dew, presarule:P