30 ianuarie 2008

Ultimele vesti din zona politica

- Dragos Dorojan ii trimite o scrisoare deschisa lui Carlan, in care atrage atentia ca pragul de 5% pentru independenti e prea mare si ca ar trebui redus in functie de numarul alesilor. Adica daca sunt 37 de consilieri sa zicem, pragul sa fie sub 3 la suta. Chiar nu-mi dau seama cum e mai bine, insa logic ar fi ca si independentii sa intre in morisca lui 5%

- Nichita nu stie inca autorul falsului sau blog, dar lasa de inteles ca ar fi niscaiva grupuri interesate sa musamalizeze totul. Ca sa spui de grupuri care te lucreaza pe blog, deja e mai mult decat scenarita.

- In PC e jale mare. Galateanul Durbaca ii zice prahoveanului Anghel ca e nermenic, ias sustinatorilor acestuia ca sunt huligani. Atmosfera frumoasa in partidul asta, nu?

- Zice gura targului ca niste oameni de prin PSD ar fi in spatele unui site de stiri aparut recent pe piata Iasului. Se ascute lupta on-line, iar fiecare partid incearca sa prinda cate o feliuta. Cam tarziu totusi!

- Oajdea a facut azi conferinta de presa exact la ora la care ar fi trebuit sa fie prezent la sedinta Comisiei Economice de la Primarie. Intai politica, dupa aia treburile administrative!

- Dan Carlan ne anunta pe blog ca revine dupa o tacere de cateva zile. Ba chiar ne zice ca a fost pe la Pascani, iar situatia e roz-portocalie. Om vedea la alegeri!

Niciun comentariu: