03 ianuarie 2008

BOMBA: Carlan il sustine pe Oprea la Primarie!!

Dan Carlan: Decizia mea este de a propune colegilor de partid din Iasi, cat si conducerii centrale a acestuia, sustinerea domnului Oprea pentru candidatura la primarie
Vestea o da chiar senatorul PDL pe blogul sau.

Ce inseamna asta:

- In PD-L lucrurile s-au clarificat. Carlan poate aspira la sefia CJ daca va fi vot uninominal.
- Oprea are avantajul celui care vine puternic din spate.
- Nichita va avea mai mari probleme cu Oprea decat daca ar fi fost Carlan candidatul PD-L.
- PD-L intra clar in campanie electorala. Primul episod: 24 ianuarie.

5 comentarii:

Geo spunea...

pai ...eu nu prea am inteles asa...dar vezi ca ai o surpriza pe blogul meu :))

Geo spunea...

uitasem....daca il intrebi pe Oprea despre Carlan s-ar putea sa ai o surpriza sau BOMBA cum bine ai spus si sa-l sustina si el la Primarie. Astfel vor fi doua BOMBE.. totul e sa astepti sa vezi care va exploda!!! Totusi eu zic sa mai astepti si sa vezi ce spune sondajul...ca aici lucrurile par putin incerte...plus vocea democratilor bashtinashi si nu a celor veniti de la PLD (oricum acestia reprezinta maxim 10 % din decizia finala)

florin ghetau spunea...

da geo poate ca ai dreptate, dar Carlan va avea ultimul cuvant. Nu cred ca in filiala vor fi probleme. In plus, daca Oprea castiga, vor fi 2 viceprimari de la bashtinasi, nu?
Daca ai alte informatii nu le tine pt tine. spune-le pe sleau...

Geo spunea...

pai Carlan nu e taticul "bashtinashior" ?, ai uitat sa intri sa vezi surpriza de pe blogul meu :) sper sa iti placa, chiar daca e mai "rosie", stiu ca ai alergie la aceasta culoare :))

simplu cetatean spunea...

Carlan nua re cum sa il sustine pe domnul Oprea! iasirea la rampa de akuma este datorata unui calcul ipocrit in care carlan este expert. Simte ca nu poate face fata peronalitatii si carismei lui Oprea si atunci se gudura precum lichele ieftine. pe de alta parte se pune la adapost de mania basesciana sperand si el unloc caldut, pe spatele lui Oprea, numai sa ajunga ca n viclean copil de casa sa bage si el degetele in ceva fonduri. pe carlan nu il intereseaza pesoane saui mentalitati sau credinte. El ar vinde si pe Dumnezeu daca ar putea pentru ceva ce seamana a putere si miroase mai ales a BANI. aste e singuar politica pe care vrea si tanjeste sa o faca. El trage cu toate tunurile in contracandidatii sai, in special in Nichita. Dar nu spune si mai ales nu recunoaste un lucru foarte simplu; ar baga mana inbani la fel cum face si Nichita, daca ar fi il locul lui. dar probabil ca strugurii sunt acri. Deci, ca sa concluzionez: Carlan stie ca nu ajunge in ruptul capului primari in urma unei confruntari cu Nichita. Si asta pentru ca e nascut las si nu are fire de luptator ci mai degaraba de cartitor pe la usi. Asta e adevarul domnilor analisti politici. Daca il va lasa (cu scrasnetul de dinti aferent) pe Oprea, (desi acesta nu are nevoie de acceptul lui Carlan,dar il face sa se simta si el acolo ca musca la arat de important) nici nu se vor anunta rezultatele bine cu victoria lui Oprea, si Carlan va striga mai tare ca toti, asa cum face de atatea ori: fratilor am invins! Ce? Numai el stie, ca iesenii nu cred ca ii mai asculta povestile lui cu fasolea si carnatii!