04 ianuarie 2008

Simirad anunta Marea Revenire. Da' unde?

Ziceam eu ca n-o sa ne plictisim anul asta si vad ca am dreptate. Ghici cine si-a anuntat intentia de a reveni vartos in prim-planul politicii iesene? Constantin Simirad, dragilor.
Fostul primar, fostul ambasador in Cuba si totodata fostul membru PSD (el zice ca inca mai este) s-a dus azi in biroul viceprimarului Adascalitei (finul sau) ca sa anunte Marea Revenire. Omul zice ca vrea la CJ, dar numai daca va fi vot uninominal.
Acuma nu stiu daca Simirad chiar crede ca are sanse la scaunelul lui Flaiser, dar da semnale clare ca vrea bagat in seama. Unde se va lipi vom vedea... Mai e un scenariu: PSD il poate folosi ca paravan pentru Gigi Nichita in batalia grea de tot cu Oprea.

Cica Simirad a fost introdus in biroul lui Adascalitei chiar de Trofor, adica omul de incredere al lui Nichita. Se dezleaga asadar misterul? Cum Flaiser a avut o reactie deloc prietenoasa («N-a prins postul de euro-parlamentar si acum cere functii») sa fie oare niscaiva reglari de conturi in interiorul PSD Iasi?

2 comentarii:

simplu cetatean spunea...

Daca Dan Carlan se ascunde sau se va folosi din plin de persoana lui Dumitru Oprea, de ce nu ar face si Nichita acelasi joc? Simirad sarmanul poate chiar crede ca mai conteaza in viata politica din Iasi, desi nu e de neglijat domnule analist atitudinea nostalgicilor fata de epoca Simirad. Nu va va veni sa credeti cati ieseni,mai ales de varsta a doua sau a treia spun asa: @Pe vremea lui Simirad nu era asa@. Deci se poate sa aiba ceva zvacniri. Cred ca mai degraba e o strategie a lui Nichita in contrapartida cu Carlan mai degraba. Dar timpul le va limpezi pe toate. Sa vedem daca am avut dreptate.

Daniel Matasaru spunea...

Albul: pion e4
Negru: pion c5

Negrul joaca apararea siciliana, cel mai taios contra-atac.