09 ianuarie 2008

Cum sta PSD cu tactica in 2008

Geoana vrea sa dea PSD-ului o noua linie: anti Basescu (PD-L) si anti-PNL. Daca pana acum, PSD se pozitiona mai degraba pro-PNL, respingand orice initiativa a Cotroceniului, strategia e nitel diferita in 2008.
L-am auzit azi in prima sa aparitie pe anul asta si pot spune ca daca Basescu, PD-L si PNL nu-si schimba tactica si vor continua razboiul dreptei vor avea probleme serioase cu baietii in rosu.
Ce n-am inteles totusi de la Geoana: cum ramane cu alegerile? Vor fi sau nu in iunie? A bolmojit-o si nu a lamurit chestiunea.

Totusi, principalii adversari ai lui Geoana raman in interiorul partidului, pentru ca oamenii de acolo aruncati de prin functii n-au renuntat la lupta, iar naravurile le-au pastrat. Problema sefului PSD e sa scape nevatamat pana la 1 martie. Interesant an mai avem!

Un comentariu:

Liviu Bratescu spunea...

Dupa rezultatele de la alegerile europarlamentare pe care eu le apreciez fara gluma ca fiind bune tinind con de ce probleme a avut in partid , Geoana a inteles ca sansa lui este sa valorifice electoratul care inca mai crede in valorile stingii dar, dupa fuga PD/ului spre dreapta nu mai are reprezentanti puternici.Nu ma mira deci noua strategie a PSD. Ceea ce nu intele Mirciulica este ca degeaba va plinge pe umerii celor saraci daca nu ofera un exemplu personal dind casa inapoi pe care a luat-o de la RAPPS.