29 ianuarie 2008

Au inceput dezertarile din PC

La Vulcan viceprimarul PC s-a dus la PD-L. In Dolj, filiala PC zice ca nu va trece mult timp pana isi ia zborul, in Bistrita la fel.
O declaratie a proaspatului sef de partid Daniela Popa mi-a atras atentia. „Filialele vor avea libertate la locale in turul doi. Pot negocia inclusiv cu adversarii, daca obtin viceprimari sau vicepresedinti la CJ”, zice doamna.
Cum la Iasi aproape sigur vom avea o finala Nichita-Oprea, ma intreb cu cine va merge PC in turul doi. Pot pune deja in plic inchis mutarea PC Iasi dupa primul tur.

6 comentarii:

Daniel Matasaru spunea...

:)) Hai ca m-ai facut sa rad. Zi-mi te rog in ce judet este orasul Vulcan. Au trecut 48 de ore si inca putine reactii... ce crezi ca se intampla?:P

florin ghetau spunea...

Vulcan e in Hunedoara si are cam 30.000 de locuitori. Pentru comparatie, Pascaniul are vreo 42.000.

Si ca sa fie stirea completa cica si primarul din Vulcan (tot din PC) pleaca la PD-L.

Politrucul spunea...

In maximum o saptamana, vor avea loc miscari importante in PC. Toti cei nemultumiti de dictatura lui Voiculescu vor cauta locuri caldute prin alte parti(de). La Iaşi nu cred ca se va intampla vreun lucru..aici nici nu contează PC, doar in CL, dar acolo e anexa PSD-ului, tocmai de aia si contează.
In fine, amintesc doar un singur lucru. CRESCENT - NC SECRET (prietenii ştiu de ce)

Daniel Matasaru spunea...

@florin: ar fi trebuit sa imi spui ca e vb de Angela Stoica, daca tot ai dat search cu wikipedia :P Sau ai avut 10 la geografie? :))

Paul spunea...

Esti invitat miercuri,azi adica,sa asisti la inchiderea blogului.La 22 fix.

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Paul Sava, ce e cu atat de mult dramatism in "prohodul" blogului tau? Zici ca ai 23 de ani dar dupa copilarelile astea tind sa cred ca ai ramas undeva in clasa a V`a. Ce ne tot bati la cap ca ti`ai pierdut forta, ca inchizi blogul cand de fapt nu noi trebuie sa stim asta. Du`te si anunta`ti culoarea preferata ca esti suparat pe ea. Aici dupa cum vezi nimeni nu sufera si nu cred ca este cineva interesat ca`ti faci prohod la blog. Daca nu ai maturitatea si eleganta de a intretine discutii constructive la nivel de blogosfera, mi se pare normal sa parasesti decorul. Dar nu ne zici, cine ti`a strans blogu`n usa de pleci asa intempestiv dupa primul tau atac nereusit?