11 ianuarie 2008

Oprea, rector la „Cuya”

Site-ul europarlamentarului Dumitru Oprea: un CV si cam atat (probabil e in lucru).
Plus greseala cu «Universitatea Cuya». Ca sa fie clar, greseala e servita si a doua oara. Asteptam site-ul candidatului PD-L la Prymarye!

7 comentarii:

Paul spunea...

de ce esti asa de rautacios?macar ai vazut pe situl UE cand are DO prima sedinta la comisia de educatie?probabil ca acea greseala cu cuya e neintentionate.pe situl UE este un link valabil spre FEAA...astept raspuns.rapid.
de fapt tu cu cine tii?
pari de dreapta dar glumitzele sunt de stanga.zau,nu-i asa?

florin ghetau spunea...

Paul, si primarul zisese despre mine ca sunt de dreapta.
Un ziarist nu tb sa tina cu nimeni atunci cand scrie.
Faptul ca si el voteaza si are optiuni clar asta e alta poveste. Asa ca Paul daca mai fac cate o glumitza, o fac si inspre dreapta dar si inspre stanga.
Iar daca inca nu stii cu cine tin inseamna ca inca imi pastrez echilibrul...

Daniel Matasaru spunea...

Greseala cu pricina era de la faptul ca are instalata si limba romana pentru tehnoredactare... De asta se preschimba y cu z, este o greseala frecventa... Desigur, nu e scuzabila, pentru ca orice om care se respecta, verifica macar 1 data textul pe care il posteaza!

Paul, Florin iti explica cu alte cuvinte ca el e cu balanta >:) [GLUMA!]

Paul spunea...

@florin:imi cer scuze ca nu am observat ca esti echilibrat.da' parca dai mai cu sete in ai lor decat in ai nostri.banuiesc ca daca voi citi o lauda ipocrita si artificiala de-a ta pentru nichita voi intelege ca ti-ai facut credit la masina sau la casa sau mai stiu eu ce..te tin sub observatie.tine-o tot asa.culcer zicea:daca presa si politicienii se inteleg prea bine,undeva la mijloc sunt plicuri burdusite cu verzisori.
@daniel:comentariu pertinent,finutz,delicat,un pupic pe sigla PDL.pacat ca discursul tau politic nu este la fel de pertinent intotdeauna.succes,candidat fara sansa la alegerile locale.cred ca as avea un tricou portocaliu si pentru tine...pentru mine,esti un fel de boureanu mai slabutz si mai firav ca si constitutie.:)

Iulian Micu spunea...

la cum arata, siteul cu pricina e inca in teste, banuiesc.

florin ghetau spunea...

paul, vad ca ai inteles cum sta treaba si ma bucura asta.
In rest, bafta si o sa dau in toti in continuare. Evident, cand o sa-i prind la cotitura.
Iar in anul electoral gafele se vor inmulti, ca baietii ies mai des la interval.

Blogger Mihnea spunea...

este mai putin decat un site in teste, este un jpeg care sa dea impresia ca exista un site pe acel domeniu. nu pot sa nu remarc setea cu care dumitru oprea isi pune insemnele europene peste tot.