25 ianuarie 2008

Concluzii dupa forfota de 24 ianuarie

1. Basescu n-a mai fost primit ca altadata. A incercat sa traga ceva puncte pentru PD-L Iasi, iar in parte i-a reusit. S-a dus la Gala premiilor de excelenta organizata de PD-L, s-a plimbat prin targ, a facut baie de multime, parasind Iasul usor nemultumit de cele intamplate in Piata Unirii. S-a afisat totusi alaturi de Oprea, de vreo 2-3 ori.

2. PSD - Alaiul pesedist cu Geoana in frunte s-a intalnit cu oamenii de afaceri (fara presa de fata, ca-s mari secrete!). Baietii au incercat sa arate ca Nichita al lor e cel mai bun pentru Primarie, iar daca va pierde va fi si mai tare in PSD. O vizita obisnuita, care nu va creste dar nici nu va scadea din punctele PSD.

3. PNL a incercat fara indoiala sa arate ca inca nu-i totul pierdut in Iasi dupa dezastrul de la euro-parlamentare. A fost partidul care s-a mobilizat cel mai bine, avand o desfasurare impresionanta. S-a vazut ca oamenii au muncit din greu pentru ca Fenechiu sa nu iasa rau in fata lui Tariceanu. Actiunea PNL a costat o gramada de bani, fiind comandate materiale speciale doar pentru cele 2-3 ore de stat in Piata.
Galbenul PNL a iritat insa publicul, asa ca efortul, inclusiv financiar, poate avea efecte contrare.

3 comentarii:

Paul spunea...

Cu tot respectul pentru d-l Carlan,dar ce sens a avut sa se afiseze Base cu d-l Oprea daca iesenii de baza au stat in spatele sectoarelor PDL si PNL?L-au vazut probabil pe Base de mana cu Oprea numai iesenii plasati in zona Agentiei CFR. Cei din Piata n-au vazut din cauza PDL si PNL.Trebuia sa ne raspandim,noi simpatizantii+membrii PDL,prin toata Piata.Ati vazut ce nasol a aparut pe sticla portocaliul PDL sufocat de "galbenul de gaina al PNL"?Asta e vorba lui Florin pe care am citit-o in editia tiparita a JdE azi la cafea.Vagonul cu Vorbe.

DANGA Marius spunea...

" galbenul de găină" ....tareeeee! Florine chiar e tare! Online de ce nu ai pus Vagonu`?

florin ghetau spunea...

o sa-l pun dupa-masa pe blog, Marius daca tot tii neaparat sa-l citesti...