09 ianuarie 2008

Niste baietasi politici ne cred fraieri

Am intrat in an electoral, da' nu stim cand se tin alegerile, nici cele locale, nici cele generale. Probabil ca daca treaba asta s-ar fi petrecut intr-o tara meseriasa politic, niste partide ar fi facut un taraboi monstru cu iesiri din Parlament, cu interpelari pe sub geamurile Guvernului si conferinte de presa non-stop.
Dar la noi orice s-ar intampla e liniste. Ba nu. Sunt ceva discutii pe sub masa pentru amanarea lor. Am scris noi ieri asta, dar iata ca EvZ da azi textul in deschiderea ziarului.
Baietii se joaca, si ar vrea ca alegerile sa se tina atunci cand vor muschiuletii 'mnealor si cand procentul lor se va inmulti precum ciuperca otravita. Ati vazut dragi bloggeri si nu numai ca asa s-a petrecut si la euro-parlamentare, cand totul s-a amanat pentru toamna.

Baieti, nu va jucati de-a democratia, ca dreptul asta nu l-ati inventat voi. Ni l-am luat singuri intr-o Revolutie pe bune sau pregatita dinainte, acum 18 ani.
Ca o sa incepem si noi sa ne jucam. Si zau daca o sa va placa joaca noastra!

2 comentarii:

Unknown spunea...

lol, clasic: "Ni l-am luat singuri intr-o Revolutie pe bune sau pregatita dinainte"

blogul lui Gabi spunea...

Si crezi ca vajnicii politicieni, harsiti in jocurile lor facute pe sub masa se vor lasa asa intimidati vezi doamne de avertismentul bloggerilor? Parca il si vad tremurand pe senatorul Carlan, care ar fi cel mai avantajat de aceste amanari! Mai da o portie de fasole! La el acas de data asta! sau poate in fata sediului de partid!