25 ianuarie 2008

Sefii partidelor iesene despre panarama din Piata Unirii

Gheorghe Nichita (PSD): Daca nu se politiza atat de mult, ar fi fost mult mai bine. Sunt de acord cu fulare, geci, dar nu mesuri, pancarde. E prea mult. Nu confisti eroii de la Unire si spui ca au fost liberali, pentru ca atunci PNL nu exista.

Dan Carlan (PD-L): Am avut un singur banner pe care aparea un slogan cu unirea. Nu am exagerat cu aceste lucruri asa cum au facut cei de la PNL. A fost cea mai rusinoasa zi de 24 ianuarie! Au adus oamenii din judet care sa-l huiduie pe presedinte.

Relu Fenechiu (PNL): Faptul ca a fost mai mult galben inseamna ca liberalii sunt puternici. Daca nu i-as fi vazut pe liderii FSN cu fulare rosii pe scena atunci as fi acceptat criticile lui Nichita.

Un comentariu:

Ieseanul suparat spunea...

Liberalii au fost batuti in cap de soare, de aceea si-au deschis umbrelele. Iar Fene daca se crede atat de puternic ar trebui sa aiba sange in instalatie si sa anunte ca isi asuma candidatura la Primarie. Dar prea se stie cu "chiuariu" pe caciula ca sa riste. Deputatia e mai buna, ca ofera si ceva imunitate plus posibilitatea de a trage niste sfori.