23 ianuarie 2008

Expoll, o varza pe Internet

Am intrat pe site-ul Expoll curios sa vad cu ce se ocupa baietii astia si de unde vin. Concluzii amare:

1. Site-ul e varza. Nu afli mare lucru. La sectiunea STUDII scrie ca pagina e indisponibila momentan.
2. La capitolul noutati e o vechitura de cand lumea: «La 1 noiembrie punem pe roate noul site de prezentare a companiei». Pai intai puneti-va pe roate si dupa aia veniti la Iasi sa faceti sondaje fratilor.
3. Baietii activeaza in 10 orase mari ale tarii, avand in total 300 de operatori..
4. Compania e condusa de un tip de care eu unul n-am auzit.
5. Daca sondajele sunt publice si nu-i nimeni in spate de ce nu sunt afisate si pe site? Ca doar o firma noua are interesul sa-si faca reclama.

Impresia mea e ca afacerea este incropita la repezeala, in buza anului electoral. Mai sapam, ca baietii inca nu si-au cerut scuze. O sa scriem de ei pana o sa afle si de blogul asta, dar si ca exista „Jurnalul de Est”.

4 comentarii:

Iulian Micu spunea...

Vad ca te-ai suparat rau de tot :). Poate ar fi util, ca demonstratie ca sondajul e varza, sa publici ceva date interne, legate de vinzarile de la JdE. Asa se poate face comparatie cu alte ziare si se poate observa cit de corecte erau cifrele din sondajul asta ciufulit.

florin ghetau spunea...

Iulian, nu ne comparam cu nimeni, pentru ca problema noastra nu e cat au celelalte ziare, ci faptul ca nu aparem deloc. Nu intru acum in amanunte.

Da' nu poti sta sa vezi cum vin tot felul de necunoscuti sa ne dea noua lectii de sondare. Da cine-s astia?

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Subscriu, o vrajeala de companie, o vrajeala de pagina web, o vrajeala cu parfum electoral. Daca au inceput de pe acum sa apara astfel de instrumente mi`e frica sa ma gandesc ce va aparea pe piata in 2-3 luni.
P.S. Io de ce nu apar in sondajul lor?:)

florin ghetau spunea...

Probabil ca vor mai veni aici prin targ cu sondaje. Abia ii asteptam...