17 ianuarie 2008

Fenechiu intra in cursa pentru Primaria Iasului!

O veste de ultima ora: Fenechiu va candida la Primaria Iasului. Asa zic surse bine informate de la centru. Ce ziceti de asta? Ce loc ii dati: trei sau patru?

6 comentarii:

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

greu de spus.. posibil sa ajunga in finala mare, posibil sa iasa pe locul patru. Posibil ca Irina Schroter sa candideze in locul domniei sale, totul este posibil. Pana la afisarea candidaturilor in fata Primariei nimeni nu poate afirma cu certitudine cine si cum va candida. In ceea ce ma priveste voi candida cu siguranta, a doua oara consecutiv la functia de primar al Iasului, ca independent. Cu cat vor fi mai multi candidati independenti, cu atat mai multi alegatori vor iesi din casa pentru a vota.
Cu cat va fi atacat mai putin Gheroghe Nichita, cu atat vor fi mai mici sansele sale de a deveni mai puternic.
Dragos Dorojan

florin ghetau spunea...

Vad ca mai nou, aici pe blog lansez si candidati la Primarie. Dragos, ultima ta fraza e tare, recunosc ca mi-a trebuit ceva timp ca s-o inteleg...

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Ii spuneam mai devreme si doamnei Schroter pe blogul de la iasulindirect, daca il ataca pe Nichita, nu face decat sa il intareasca. Mi`e frica de o campanie ca toate celelalte de pana acum, doua tabere, cel din functie si plutonul de candidati ce il ataca. Fara nici o esenta, fara nici un program concret, alegatorii au in fata o colectie de CV`uri si atacul asupra celui din functie. Asta se intampla in toata tara. In consecinta, alegatorul are in fata un pluton de atacatori si cel ce se afla in defensiva, in cazul de fata Nichita. Multi nu vor iesi la vot, sunt deja scarbiti, iar cei ce vor iesi vor merge pe principiul: bun, rau, macar stiu cum e.
Daca ar avea toti candidatii maturitatea de a privi inainte, de a lasa trecutul care oricum nu poate fi schimbat, daca nu ar pomeni NIMIC de Gheorghe Nichita, ar fi o sansa de a avea si noi "Sibiul" Moldovei.
Si Dan Carlan, si Relu Fenechiu si Irina Schroter au foarte mari sanse de a ajuge primar....dar daca vor face campanie doar atacand... stim de pe acum viitorul primar al Iasului.

florin ghetau spunea...

bun, si tu cum vrei sa ajungi primar (imi permit sa-ti zic asa ca esti blogger)? Doar stii ca o campanie inseamna bani, strategie, tinte clare etc.
Cu idei, oricat de bune ar fi, nu cred ca se pot lua multe voturi. Spun asta, ca am mai trecut prin «n» campanii electorale!

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Sansele mele sunt zero sau mai bine zis 0,33%, procentajul obtinut anterior. Nu pot decat spera sa imbunatatesc acest procentaj, insa sunt realist si vorbesc de la nivelul celor 0,33 de procente, nu mii de procente din sondaje aranjate. Pe de alta parte, ma pot numara printre cei ce pot dormi noaptea linistit ca am incercat sa fac ceva. Detest pe cei ce discuta politica doar la un pahar si erijeaza in Kalvinisti ai lumii moderne. De pe pozitia de candidat am macar sansa de a ma face auzit. Incerc cum pot.
Sa ma duc sa lipesc afise pentru un transvenit si sa ma multumesc cu o pizza saptamanala oferita pe la organizatiile de tineret?
(Transvenit- un termen propriu pentru ai defeni pe parvenitii contemporani)

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

si....iata ca am facut anuntul oficial al candidaturii mele pe blogul personal.
Sa pot intra in rand cu "lumea", adica cu ceilalti candidati, voi incerca si eu umile ganduri pe pagina mea.