04 ianuarie 2008

Politica blogurilor

Se ascute lupta pe net. Na, e an electoral, toti vor sa fie in fata la momentul urnelor. Iulian Micu are dreptate ca va fi un an super-interesant din punctul asta de vedere.

Deci ce avem? Daniel Matasaru (PC), Dan Carlan (PD-L), Marius Danga (PNL) si Liviu Bratescu (liberal care se declara independent). Il trec aici si pe fostul prefect Radu Prisacaru, chiar daca nu mai stiu in ce ape politice se scalda. Ultimul aparut in zona este Catalin Ivan (PSD) (Cataline prea seamana blogul tau cu cel al lui Nastase!).

Asteptam cu interes Blogul lui Nichita (ala pe bune) si cel al rectorului Dumitru Oprea (stiu ca avea un site, dar nu mai poate fi accesat).

Cum traficul pe bloguri e in crestere, iar bloggerii se promoveaza unii pe altii (ex: liberalul Danga il promoveaza pe pesedistul Ivan), e o zona deloc de neglijat. Postari inspirate!

4 comentarii:

simplu cetatean spunea...

Nu cumva ridicati in slavi niste persoane care, hai sa recunoastem cinstit, nu ii cunoaste nimeni, domnule analist politic? Ce batalie pe blogguri? Intre cine? Aceste persoane ar face bine sa faca o introspectie serioasa inainte de a se juca cu aceasta papusica moderna care se cheama bolgg. Sa-si rezolve inainte temele pentru acasa date de stapani si apoi sa recunoasca cinstit si sa spuna ce teme au primit. Ma refer la partea liberala a personajelor! Oare stapanul Fenechiu stie ce fac baiteii astia pe blogg? Le da voie sa gandeasca?Vai de mine! daca acesti copilasi antrenati sa fie servitori de lux au ajuns sa reflecteze pe blogg e prapad! hai sa fim seriosi. Si ii mai si ridicati in slavi! Pacat domnule Ghetau! Stricati spatiul virtual cu asemenea nimicuri!!!!!!!!!!!!

florin ghetau spunea...

Nu ridic pe nimeni in slavi, dar, am mai spus asta, incurajez comunicarea. Atat! Daca acesti «baitei» merita sau nu atentie, doar dvs. decideti. E simplu!

DANGA Marius spunea...

Sa inteleg ca la alte partide e nevoie de acordul cuiva? Sa inteleg ca la PSD doar Catalin a primit OK-ul sau la PD doar Carlan are voie...

Va salut respectuos stimate domn. E adevarat ca imi mai iau teme pentru acasa ... dar mai fac si pauze.

Acum serios vorbind voi cum credeti ca este Fenechiu in calitate de presedinte de Filiala?

dragosvoda spunea...

Ca simplu cetatean, va recomand sa cititi: http://dragosvoda.wordpress.com/2008/01/04/blogosfera-ieseana-ia-avant/