22 ianuarie 2008

Urmeaza doua zile de foc la Iasi!

De la PSD vin toti boierii cei mari, maine fiind programata o sedinta cu sefii din Moldova. PSD ramane un partid tare in aceasta zona, iar Geoana si restul nu vor sa piarda puncte.
PNL tine la randu-i sedinta importanta cu filialele din Moldova maine seara. Nu e sigur daca ajunge Tariceanu (joi va fi sigur in Piata Unirii) si nici daca liderii de la centru il vor convinge pe Fenechiu sa candideze la Primaria Iasului.
PD-L nu tine nici o reuniune speciala. De la centru vine doar Elena Udrea, in rest vor fi la Iasi toti sefii de organizatii din zona. Maine seara PD-L premiaza personalitatile Iasului.

Joi Piata Unirii va fi colorata politic, in conditiile in care se vor afla fata in fata, Basescu, Tariceanu si Geoana. Vor fi peste 15.000 de oameni. Potrivit unor surse, filialele pregatesc deja armatele. PNL are pregatiti 1.500 de oameni in galben, probabil ca nici PSD si PD-L nu stau degeaba. Dumitru Oprea nu va rata momentul, el urmand sa vina de la Bruxelles maine seara. Vor rosti discursuri Nichita, Flaiser, Paduraru, Tariceanu, iar in final Basescu.

Niciun comentariu: