04 ianuarie 2008

Nichita salta PD-L fara sa-si dea seama

Fratilor, e clar ca a inceput marea inclestare pentru Primarie. Ieri am avut anuntul lui Carlan ca ii face partie lui Oprea. Azi am avut mai intai surpriza Simirad, iar mai pe dupa-amiaza surpriza Nichita.

Pai cum sa calific altfel decizia Primariei de a interzice actiunea «Fasole cu Carlan» din Piata Palatului programata pentru 24 ianuarie? Nu-mi dau seama ce consilier meserias i-a dat sfatul asta, dar sa reactionezi in felul asta dupa o saptamana de la anuntul lui Carlan e o greseala pe care e unul nu o inteleg. Ce face Nichita prin asta? Reuseste sa zgandare electoratul PD-L si sa-l radicalizeze. Este tot ceea ce-si putea dori in momentul de fata sefii PD-L. Nici nu mai conteaza daca actiunea populista a lui Carlan va mai avea loc. Pe de alta parte, prin decizia sa, Nichta arata frica.
Avea alte „unelte” electorale pentru a contrabalansa «Fasolea pedeleului». Putea spre exemplu sa faca o actiune similara eventual dupa-amiaza in Piata Unirii.

Astept comentariile voastre pe tema asta!

2 comentarii:

Alex Ciobanu spunea...

O sa deschid eu seria de comentarii. Intradevar nu este o decize inteleapta ce a a primarului Nichita. In mare parte este adevarat ce zici tu aici. Pe de alta parte as vrea sa fac referire oputin la ceea ce se pare ca va fi aceasta campanie electorala. Un mare circ. Ca de obicei. S-a inceput cu metode populiste nefailibile la capitolul "politica" in adevaratul sens al cuvantului. Cred ca sunt si alte strategii de marketing politic dar care cu siguranta nu vor fi folosite.

florin ghetau spunea...

alex, inteleg ca esti student. Cum se vede politica de pe bancile amfiteatrelor?

Sa stii ca am citit chestia ta cu scumpirea biletelor RATP. Ai mare dreptate...