03 ianuarie 2008

Felicitari doamna Adriana Grecu!

Nu prea obisnuiesc sa laud persoane publice, insa un astfel de personaj din Iasi merita felicitat. Este vorba de Adriana Grecu, sefa Casei de Pensii, care a dezamorsat admirabil bomba care ticaia aseara in fata sediului.

Totul a pornit de la coada pensionarilor (vreo 150 la numar) care s-au asezat la rand cu o zi inainte de deschiderea ghiseelor ca sa depuna dosarelul pentru biletele de tratament. N-am sa inteleg niciodata psihologia batraneilor carora le cam place statul la coada, dar nu asta e problema pe care vreau sa v-o zic.

Doamna Grecu a chemat functionarii de acasa, pe 2 ianuarie ora 23.00, doar ca sa rezolve treaba si sa nu moara Doamne fereste vreun batranel de frig. Iata ca povestea din alte judete nu s-a repetat si la Iasi. Bravo!

5 comentarii:

Iulian Micu spunea...

Exact acelasi lucru l-am gindit si eu cind am citit stirea.

Daniel Matasaru spunea...

Sa stii ca am lucrat si eu in ultimii 3 ani cu doamna respectiva, prin prisma audientelor de la biroul senatorial...
Intradevar, excelenta, profesionista, amabila, discreta, eficienta. Ce poti cere mai mult din partea unei conduceri de institutie publica?

Felicitari!

zeita-leonte spunea...

Vreau sa iau legatura cu doamna Adriana Grecu . Trebuie sa ii comunic ceva important din partea d-nei LEONTE VALERIA . Va rog un numar de telefon,sau un email la adresa : zeita_suferitnei2000@yahoo.com

zeita-leonte spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
zeita-leonte spunea...

Vreau sa iau legatura cu doamna Adriana Grecu . Trebuie sa ii comunic ceva important din partea d-nei LEONTE VALERIA . Va rog un numar de telefon,sau un email la adresa : zeita_suferintei2000@yahoo.com