18 ianuarie 2008

Astept cu interes cifrele pe Iasi din sondajele comandate de PSD si PNL

Sondajul CSOP comandat de PD-L Iasi e fara indoiala discutabil, insa e primul instrument care „masoara” actorii politici locali. Din pacate, media locala n-are forta sa comande propriile sondaje, asa ca de voie de nevoie trebuie sa decriptam cifrele servite.

Stiu insa ca si PSD are masuratori de genul asta (la fel si PNL), iar daca sunt facute de institute serioase, n-ar fi rau sa le arunce pe piata.

2 comentarii:

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Eu astept un altfel de sondaj si "arunc" provocarea acum, aici. As putea face eu sondajul acesta, statutul societatii la care sunt asociat imi permite, insa, intr`un fel sau altul fiind implicat in aceasta campanie, sper sa se gaseasca cineva interesat sa faca un astfel de sondaj.
Un sondaj realizat cu taximetristii, pentru ca ei sunt SINGURELE persoane ce au contact zilnic cu toate categoriile sociale din acest oras.

Blogger Mihnea spunea...

asa este dom' dorojan, taximetristii au contact zilnic cu muncitorii, pensionarii, asistatii social, etc. de fapt taximetristii hotarasc cine o sa iasa primar. impreuna cu frizerii.