04 ianuarie 2008

PSD duce lipsa unei armate on-line

De regula sondajele nu se comenteaza cat timp acestea sunt in derulare, da' nu ma pot abtine. Daca privim cifrele (partiale, ce-i drept) din dreapta ce vedem? Liberalii si pedelistii au fiecare armate on-line extrem de eficiente, in vreme ce PSD a stat dintotdeauna prost la capitolul asta.

Ziceam ceva mai devreme ca in 2008 va conta enorm razboiul virtual, iar cine va reusi sa ocupe teritorii cat mai intinse ar putea avea castig de cauza. PSD n-are deocamdata o astfel de armata, desi intotdeauna s-a laudat cu organizatii de tineret extrem de puternice. Sau poate ca oamenii de acolo nu sunt destul de motivati pentru a duce razboaie din astea...

8 comentarii:

Unknown spunea...

Salut,

Nu e chiar asa, iarta-ma ca te corectez. PSD-ul are cea mai buna prezenta pe net, iar asta e spusa de cineva (eu, mai exact) care se considera cumva obiectiv:

http://digitallights.net/newmedia/?p=138

florin ghetau spunea...

ok, daca e asa cum zici, cum se explica faptul ca votantii PSD nu dau click pe partidul lor?

Unknown spunea...

ar trebui sa incepem cu intrebarea: cine sunt votantii psd? cati dintre ei au acces la internet?

rezulta faptul ca guerila digitala psd-ista, desi e cea mai puternica pe blogosfera politica romaneasca, e facuta mai mult ca un forum de discutie intre aripile partidului decat sa fie formata pentru comunicarea cu electoratul. iar acest lucru este sistemic in toata blogosfera politica romaneasca. blogul pentru politicieni e un moft, nu o parte integranta a imaginii lor publice.

parerea mea :)

Daniel Matasaru spunea...

Cred ca mihnea are dreptate. Electoratul PSD nu este foarte tanar ca varsta, este localizat predominant in mediul rural. Deci deocamdata nu i se ofera un "mesaj" pe acest canal de comunicare.

Totusi, chiar daca la Iasi nu se vede asta, in Bucuresti exista un puternic "contingent" care desfasoara o lupta de guerrilla pe acest segment. Vorbesc de Adrian Nastase, Gabriela Cretu, Anca Alexandrescu samd.

florin ghetau spunea...

Oameni buni, eu la Iasi ma refeream. La centru stiu ca alta e situatia. Nastase e unul dintre bloggerii politici cu traficul cel mai mare. Dar revin: la Iasi de ce baietii nu ocupa mai deloc spatiul virtual??

florin ghetau spunea...

Daniele, vezi ca iti fac reclama la blog maine in „Jurnalul de Est”. La «Vagonul cu vorbe!». Ca sa nu te tin pe jaratec iti zic doar atat: Vorbesc despre sondajul cu PC si Primaria.

Daniel Matasaru spunea...

Florin, iti multumesc. Vad eu maine cu cat imi creste nr de vizitatori, si iti spun exact tirajul de sambata al Jurnalului de Est :P

florin ghetau spunea...

Bun raspuns. Spor la vizite!