21 ianuarie 2008

Bogdan Olteanu ii provoaca frisoane lui Fenechiu

Interviul din EVZ de azi a lui Bogdan Olteanu arata ca Relu Fenechiu e in carti pentru Primarie. Printre randuri se poate citi si o usoara iritare a lui Olteanu vizavi de prestatia PNL Iasi in ultima perioada, dar si un indemn catre Fenechiu de genul «Hai sa te vedem ce poti in 2008, ca ne-ai facut zile fripte pana acum».

EVZ: (...) La Iasi?
Bogdan Olteanu: La Iasi nu avem inca un candidat, dar sunt convins ca cel mai bine plasat dintre liberali isi va asuma candidatura. Spuneati ca avem oameni puternici la Iasi, oameni care numesc guverne. Pai, daca numeste guverne, atunci ii poate convinge si pe ieseni sa-l voteze.

EVZ: Relu Fenechiu?
Bogdan Olteanu: A avut un start foarte bun in 2004. Sa-l vedem in 2008.

Un comentariu:

Paul spunea...

Fenechiu nu va iesi in fata pentru primarie.Eventual va cere vreunui liberal iesean anonim sa-si anunte candidatura la primarie.Fenechiu nu-si permite sa supere nici pe Nichita,nici pe Oprea.De ce?Pentru ca va avea afaceri si interese in Iasi si dupa alegerile locale.
Fenechiu stie ca daca PNL Iasi sau Domnia Sa vor ridica pretentii pentru primarie,vor aparea niste dosare fierbinti.Va fi ars ca un fluture...Cu tot cu Chiuariul ala al lui!