03 ianuarie 2008

Un nou sondaj pe blog

Va fi un an politic incins. Am fi vrut sa facem un sondaj in care sa includem nume de candidati, dar deocamdata acest lucru nu-i posibil. Si asta pentru ca partidele nu si-au desemnat candidatii. Stim doar ca Nichita va candida pe listele PSD. PDL oscileaza intre Oprea si Carlan, la PNL sunt vreo cinci-sase nume, dar nimic sigur, iar restul partidelor inca hiberneaza. Mai e Irina Schrotter. Care ba e independenta, ba cocheteaza cu politica. Dvs ce partid credeti ca va insfaca Primaria Iasului?

5 comentarii:

Succession Spoilers spunea...

Subiectiv, sper sa fie Oprea.

Obiectiv, sper sa fie un candidat care a demonstrat ca nu e suficient sa construiesti, daca nu o faci SI spre binele comunitatii, nu doar spre cel propriu. De fapt de ce sa ma mint? Nu pot sa fiu decat subiectiv.

Felicitari pt blog, e o sursa excelenta de informatii

florin ghetau spunea...

Multam pt aprecieri. Cat priveste optiunile tale politice admir sinceritatea. Bafta multa in 2008!

Andrei spunea...

Optimistii spun ca Opresa.

PSD-istii spun ca Nichita. :)) Unii dintre ei.

Daniel Matasaru spunea...

Eu cred ca un raspuns cu precizie mai buna vom avea dupa 15 ianuarie... dupa ce se taie feliile de cascaval din tortul miresei, dupa nunta dintre dl. Carlan si dl. Oprea [cel putin asa scrie mare in centru, la avizierul PD]

florin ghetau spunea...

Daniele, e doar un joc. De ce esti asa incruntat?

Am zis in sondaj ce partid va castiga, nu ce candidat.

Vreau sa vad si cata intuitie au cititorii blogului. Rezultatele le voi pastra, iar dupa alegeri vom discuta... PC-ul tau ce face, aveti candidat?