19 aprilie 2008

Adascalitei (PSD) candideaza la CJ, Gavrila (PNL) locul 2 la CL

Viceprimarul Constantin Adascalitei (finul lui Costica Simirad), cazut in dizgratia primarului Nichita dupa „revolta” din vara anului, va candida la CJ. A recunoscut-o chiar Adascalitei in emisiunea «Linia Intai» de vineri seara de la Tele M. Candidatura sa la CJ era previzibila, data fiind relatia sa excelenta cu Simirad, cel trimis de PSD sa castige sefia CJ.
Mai mult (asta n-a zis-o in emisiune), Adascalitei spera sa fie uns vicepresedinte la CJ, in cazul in care Simirad iese presedinte.

La liberali, e aproape cert faptul ca sefa ISJ Camelia Gavrila va fi pe locul doi pe lista de consilieri locali. Gavrila a avut de-a lungul timpului mai multe deziluzii in PNL, propunandu-i-se tot felul de functii (secretar de stat, europarlamentar etc), dar in ultimul moment toate aceste variante au picat. Cand s-a pus in discutie schimbarea prefectului Nicusor Paduraru, doamna Gavrila a fost printre putinii liberali (daca nu cumva chiar singura) care s-a opus acestei mutari. A spus asta direct chiar intr-o reuniune la varful PNL Iasi. A criticat la un moment dat inclusiv faptul ca PNL si-a desemnat foarte tarziu candidatul pentru Palatul Roznovanu. Era cat pe ce sa plece spre PDL, asta dupa ce Oprea a fost nominalizat candidat la primarie, Gavrila laudandu-l in dese randuri pe fostul rector de la „Cuza”.

5 comentarii:

DANGA Marius spunea...

infirm faptul ca dna Gavrila s-ar afla pe locul 2. mai multe detalii maine. :)

Daniel Matasaru spunea...

confirm infirmarea lui marius. si mai multe detalii maine :)

florin ghetau spunea...

Un adevarat „viceprimar” trebuie sa ocupe un loc de frunte pe listele la CL. sau poate va fi vice la CJ?

DANGA Marius spunea...

Perfect de acord cu tine Florin.

Marius Bojor spunea...

Oare de ce trebuie doamna Gavrila sa fie criticata pe o informatie distorsionata? Era vorba de locul 2 pe ce lista?