04 aprilie 2008

«Initiativa de Iasi», un nou ziar aparut pe piata

Gazetele rasar precum ciupercile dpa ploaie. «Initiativa de Iasi» e deja la nr. 3, publicatia fiind distribuita gratuit.
Ziarul are 8 pagini, apare de doua ori pe luna, iar 60% din continut se refera la PIN.
Este de apreciat ca pe prima pagina, chiar sub capul ziarului apare inscris «publicatie editata de PIN Iasi». Cu alte cuvinte, baietii isi asuma „coloratura politica” si nu ascund ca e ziarul PIN-ului.
Deschiderea gazetei se refera evident, la propriul candidat la primarie (Dorina Donciu).
Interesant, ziarul are 2 directori, unul dintre acestia fiind chiar seful PIN Iasi, Mugurel Zarughevici. Redactor-sef e Constantin Giosanu, un nume care nu-mi spune nimic.

3 comentarii:

Gogutzya spunea...

Cine analfabetul de Mugurel care nu poate spune trei cuvinte fara doua agramatisme? Sau Zarughevici care numai printr-o afacere imobiliara, dezvaluita in Ieseanul, i-a bagat in buzunar lui Gusa 40.000 euroi, fara ca incoruptibilul si luptatorul dreptatii Cozmin sa schiteze vreun gest de aparare???? Mi-e greatza de noua generatie politica, cu ala Donciu care i-a facut membrii de partid pe toti pacientii nevestei!

aristide spunea...

BRAVO LOR!
Pana acum numele ii caracterizeaza, au INITIATIVA. Sper ca vor face o figura buna la alegerile locale care bat la usa. MULT SUCCES !

craiux spunea...

bine ca fac ceva bun, ca pana acum nu au dovedit ca ar avea de-a face cu partea negativa a politicii locale iesene cum ar fi nichita care nu a facut nimic, dar NIMIC din ce promitea in 2004, ba mai rau......cum ar fi oprea care nu mai stie ce vrea sa devina (europarlamentar, primar, maine poimaine vrea presedinte de tara)..........., cum ar fi schrotter care n-are nici in clin nici in maneca cu postul de primar.........sau altii fara insemnatate.......mi-e greata de toti aia vechi....multa bafta la alegerile din iunie pt cei "curati" ....multa bafta PIN Iasi!