13 aprilie 2008

Va canta Adrian Copilul Minune in campania lui Nichita?

Politica a ajuns la un nivel atat de jos, incat nimic parca nu ne mai mira. Dar iata ca se poate si mai jos, pentru ca pesedistii vor sa arate ca e loc chiar si de mai rau.
O stire a facut azi inconjurul patriei: Adrian Copilul Minune va candida pe listele PSD de consilieri in comuna ilfoveana Stefanesti. Si mai interesant este ca la lansarea candidatilor din Ilfov a fost prezent insusi Mircea Geoana, care si-a facut aparitia pe scena pe acordurile celebrei melodii ”We are the champions” (faina alaturarea rock-manele).
Dupa mega-lansare, Geoana s-a indreptat spre o locatie alaturata, unde concerta manelistul nr. unu al tarii.
„Cel mai mare primar al manelelor", asa l-a introdus primarul de Voluntari (Pandele ii zice!) pe faimosul manelist. Recunoştinţa lui Adrian Copilul Minune nu a întârziat. "Hai PSD, hai PSD, să trăiască Pandele! Ce mare onoare!", a început să intoneze el. "Vin micii, mă!", se auzeau, printre cântecele manelistului, vocile febrile ale simpatizanţilor PSD.

Ma intreb pe cand un concert la Iasi in Piata Palatului a lui Adi Minune pentru colegul de partid Gigi Nichita. Uite asa hitul anului 2004 interpretat de Andra «Nu-mi pot imagina/Iasul fara Nichita!» s-ar putea transforma in «Of viata mea/Flaiser nu, Nichita da» sau «Sunt Adi cel mistocar/Si pe Gigi-l fac primar!».

Un comentariu:

Ionut Puiu spunea...

In primul rand scuze de off-topic.

Voiam sa intreb daca sunteti interesat de un schimb de bannere cu www.cablu.tv (cca 1000 vizite pe zi / 9000 de afisari). Astept raspuns pe mail contact[at]cablu.tv

Puteti sterge comentariul dupa ce il cititi dar nu stiam unde sa il las.