07 aprilie 2008

Iurcan iese la atac in interiorul PSD: Simirad nu trebuia sa accepte candidatura la CJ

Episodul Flaiser pare sa fi umplut paharul rabdarii in PSD. Adrian Iurcan, unul dintre consilierii judeteni cei mai activi ai PSD a anuntat ca pleaca din CJ, motivand ca are unele afaceri care i-ar putea stanjeni activitatea.

Doar ca mai e ceva: Iurcan e foc si para pe ceea ce se petrece in PSD, atat in Iasi cat si la centru. „Cand Simirad a fost desemnat candidat la CJ trebuia sa faca un pas inapoi. Trebuia sa spuna multumesc, dar nu candidez. Nu zic neaparat ca Flaiser e mai bun. Avem o multime de oameni de valoare in partid. Dar nu notorietatea trebuie sa fie primul criteriu”, zice Iurcan.

Prin declaratia sa, Iurcan loveste direct in Nichita. Pentru ca omul e nemultumit. El recunoaste ca in partid doar cativa oameni ies la bataie, restul nu. „Nu sunt lasati?”, l-am intrebat. „Nu stiu. Eu zic ce vad”, a raspuns el.
Intrebat daca nu ii e teama ca va fi mustrat sau mai rau dat afara din partid, Iurcan dezvaluie ca lucrurile astea le-a zis si in interiorul PSD. „Cei de acolo stiu cum gandesc eu. De ce sa-mi fie teama? Daca vor sa ma dea afara, nu au decat”, a adaugat Iurcan.
Il va urma Adrian Iurcan pe Flaiser? „O sa vedem”, zice social-democratul.
Cert este ca in PSD lucrurile par sa se precipite dupa anuntul lui Flaiser legat de plecarea din PSD. „E nevoie de o primavara in politica”, spune Iurcan.
Doar ca pentru unii pesedisti de la varful PSD Iasi pare sa fi venit iarna.

Niciun comentariu: