06 aprilie 2008

Flaiser: In cateva zile imi dau demisia din PSD

Intelegerea PDL-Flaiser e ca si parafata. Lucian Flaiser isi va da demisia in cateva zile din PSD, concomitent probabil cu depunerea unei adeziuni la PD-L.
Va fi urmat de minim 10 primari PSD, PD-L urmand sa detina astfel aproape jumatate dintre primarii judetului. Seful CJ este extrem de pornit impotriva lui Nichita si pare sa fi redescoperit gustul politicii. „Pana acum am stat in banca mea, mi-am vazut de administratie, dar voi spune multe lucruri in campanie”, ameninta Flaiser.

„E sfarsitul lui Nichita. A gresit capital si il va costa. Saptamana viitoare imi voi da demisia din PSD”, a spus azi Flaiser, care a dat de inteles ca va merge cu PD-L. „Il apreciez pe Oprea”, a adaugat de acum fostul pesedist.

La PSD Iasi e jale mare. Nimeni n-a crezut ca Flaiser poate face o astfel de miscare. „Am imbulinat-o”, ar fi spus unul dintre membrii de vaza PSD intr-o sedinta fulger la varful filialei.
Vineri, PD-L va prezenta candidatii la locale, iar cel mai probabil miercuri Flaiser va anunta mariajul cu PD-L. Astazi la ora 13.25 Carlan, Oprea si Cocris urcau scarile Consiliului Judetean. Flaiser ii astepta zambitor in birou.

Niciun comentariu: