18 aprilie 2008

Va figura Flaiser pe listele PDL de la CJ?

Toate listele PDL pentru Consiliul Judetean vanturate prin presa nu contin numele lui Lucian Flaiser. Atunci de ce a mai intrat dom' Lucica in PDL, doar ca sa candideze pentru un nou mandat la sefia institutiei? Sau a fost un simplu gest de razbunare la adresa PSD si sa le arate fostilor colegi ca «dracul» e portocaliu?
Adevarul ar putea fi undeva la mijloc, insa inclin sa cred ca in final il vom regasi pe Flaiser (pe locul 2?) pe lista PDL.
E posibil ca nici baietii din PDL sa nu doreasca sa faca mare tam-tam pe chestia asta, mai ales ca diverse personaje portocalii sunt teribil de deranjate de infuzia de pesedisti.
Azi vor fi depuse doar candidaturile PDL pentru primar si sefia CJ, dar momentul depunerii listelor cu restul candidatilor mai asteapta. Cat il priveste pe Oajdea, se pare ca el va ramane pe locul 2 la CL.

4 comentarii:

bettips spunea...

Nu va figura pe listele de la CJ, pentru ca nu cred ca are nevoie... E buna intrebarea, dar misterul se va elucida pana marti, cand listele sunt definitivate. Cred ca a plecat din PSD nu pentru a le da o lectie, pentru ca nu e suparat pe toata lumea din PSD... Om vedea...

Marius Bojor spunea...

Dom' Lucica nu stie nici el de ce a trecut in barca portocalie.

Geo spunea...

Florin...eu mi-am pus de mult intrebarea asta. Dar cred ca ei mizeaza pe inventarea acelei functii de "manager" la CJ, asta in cazul in care Dan Carlan castiga batalia...asa ca, la ce sa se mai complice sa il treaca pe o lista? In cazul in care Carlan nu va castiga, Flaiser nici macar consilier judetean sau local nu va fi!Oricum din punctul meu de vedere Lucian Flaiser a cam terminat-o cu politica!

http://geozamfir.ro/2008/04/17/unde-e-lucian-flaiser-pe-listele-pdl/

bettips spunea...

georgian, slabutz, tata! pacat... promiteai asa de mult...:))))