02 aprilie 2008

Au inceput intoxicarile

Mogos candideaza la sefia CJ, din partea PNCD, un partid minuscul condus de Florin Anghel, dizidentul din PC. Asta era zvonul care circula azi la pranz.
Doar ca lucrurile nu stau deloc asa, chiar daca Adrian Mogos n-a uitat episodul din 2004, cand a fost aruncat de pe listele Aliantei DA (era pe locul intai la deputati), din ordinul lui Basescu, dar si la „interventiile” unor colegi din filiala PD.
„Nu candidez. Sunt prostii. Nici n-am plecat din PDL”, mi-a zis Mogos. Totusi, avocatul va avea o discutie in zilele urmatoare cu Oprea si Carlan, despre traseul sau politic. Semn ca relatiile sale cu liderii PDlL sunt reci de tot.

Asistam iata la tot felul de intoxicari, unele lansate inclusiv de politicieni, care vor sa revina in prim-plan. Tinta lui Mogos nu e CJ-ul, ci un post de parlamentar.

La fel circula tot felul de legende si in cazul Flaiser. Azi, seful CJ a anuntat ca nu va candida ca independent si ca are mai multe oferte din partea unor partide. PNL va avea sedinta de lansare a candidatilor sambata, iar Flaiser a precizat ca va spune ce decizie a luat abia pe 22 aprilie. Iarasi e greu de facut vreo legatura. In orice caz, pentru PNL Iasi, varianta Flaiser nu-i deloc potrivita.
Probabil ca pana se definitiveaza listele vor fi tot felul de miscari, unele chiar greu de inteles acum, pentru ca atunci cand vine vorba de functii, politica nu mai inseamna idei sau doctrine. Se trece de la stanga la dreapta (sau invers) fara nici o problema.

4 comentarii:

Paul spunea...

florine, mi se pare interesant ca stirea cu mogos a aparut la pachet cu gluma proasta cu matasaru la CJ. in ce partid a fost mogos inainte de fuziunea lui zeus? daca a fost in PLD, se explica: carlan ii da iar in cap lui oprea, daca a fost la PD inseamna ca nu se mai poate lucra la PDL cu dan carlan.
micu, strategul lui carlan, a aprobat stirea mogos-matasaru...ce putem sa speculam din asta?

florin ghetau spunea...

nu cred ca e cazul sa-l acuzam pe iulian. newsiasi a preluat stirea de pe un alt blog citand sursa, ceea ce e corect... asa ca nu vad care e problema aici!

Paul spunea...

nu-l acuz de nimic pe iulian micu. este o situatie de fapt.
stim prea bine cine dicteaza la newsiasi ce stire sa fie preluata de pe care blog.
sa vad presa ieseana de azi, joi, daca scrie de vreo conferinta de presa a PC Iasi (cu terinte sau oancea) la care sa fi fost anuntat candidatul la CJ. sa fi trecut oare daniel peste capul lui terinte? tu crezi ca asa se anunta candidatul la CJ? crezi ca blogul saptamanii si anuntul unei candidaturi la CJ trebuie sa foloseasca un vehicul media unic, adica newsiasi? nici macar o conferinta de presa nu se mai poate organiza la sediul din unirii? s-a asternut praful pe acolo?
daca se asteapta cineva ca eu sa te tratez cum te-a tratat visurat in februarie, se inseala amarnic. daca sunt unii pretinsi blogeri care calca in picioare experienta ta in media, eu nu pot proceda la fel. eu stiu ce e ala respect pentru jurnalistii fara cheita de rasucit la spate.

Dragos-Bogdan Dorojan spunea...

Cu acceptul tau, o corectura. PNDC nu PNCD cum apare in articolul tau. Nu stiu daca stirea este pe bune...insa chiar astazi am sa ma interesez.