02 aprilie 2008

Despre sansele lui Daniel Matasaru la CJ

O spun din capul locului ca Daniel mi se parea mai potrivit la primarie decat la CJ, dar e problema PC sa-si faca strategia.
Omul e ambitios, nu priveste lucrurile de sus si isi da seama ca ii va fi greu. Cu Dan Carlan, Simirad si posibil Flaiser, lupta e aspra.
Mai e ceva: nu stiu daca filiala PC are forta financiara pentru ca propriii candidati sa se faca auziti. Va fi o campanie infernala, in care marii jucatori vor pompa destui bani pentru a crea un zgomot asurzitor.
Doua sunt dezavantajele lui Daniel:
1. nu e cunoscut, in special la tara;
2. are un partid mic in spate, a carui imagine nu-i deloc grozava.
Poate ca tinta lui Daniel nu e neaparat CJ-ul, ci cresterea notorietatii. Iar ulterior, in toamna sa-si poata masura fortele intr-un colegiu, pentru a prinde un post de deputat.

2 comentarii:

Paul spunea...

in 2004 PUR a avut marea SANSA sa-l impinga pe daniel la primarie. l-au pus pe oancea... PCR azi nu mai este ce a fost PUR in 2004. o spun din perspectiva unui fost membru PUR. era alta atmosfera atunci...terinte rupea in bucati "coruptia comunistilor din PSD"...oancea scuipa pe nichita la sedintele de partid.
de ce nu spui nimic de faptul ca daniel a facut parte din echipa de campanie a conservatorilor ieseni pentru europarlamentare? si atunci nu a facut nimic pentru partid si d-aia terinte si cu oancea nu l-au lasat sa se joace de-a primarul.
pc-iasi.ro/comunicate/23.09.2007.doc
astept sa vad daca vor iesi public terinte sau oancea ca sa-l sustina pe daniel. sunt convins ca nu.
ai uitat deci sa treci un al treilea dezavantaj pentru daniel la CJ (ptiu,ce gluma proasta)

Daniel Matasaru spunea...

http://www.ieseanul.ro/ultima-ora/oficial-matasaru-candidat-pc-la-consiliul-judetean-2525383