06 aprilie 2008

Terinte (PC) - primul pe lista CJ, Fenechiu - ultimul la PNL

Radu Terinte va deschide lista PC pentru Consiliul Judetean, in vreme ce Fenechiu a zis ieri ca va fi inchide lista PNL tot pentru CJ.
Conferinta de presa de azi a conservatorilor a scos la iveala razboiul dintre PC si PNL. „Nu vom sprijini nici un candidat PNL in turul 2 la primarii”, a spus Terinte.
El a adus acuzatii extrem de grave liberalilor, spunand ca trupa lui Fenechiu se comporta mai rau ca PSD pe vremea lui Nastase. Terinte a amintit de soarta candidatului PC de la Ruginoasa (Constantin Condac), de profesie inginer agronom, mutat cu slujba la Targu Frumos, pentru ca n-a acceptat sa vireze inspre liberali. Intrucat nici asa omul n-a fost convins, Condac ar fi fost chemat la Directia Agricola (condusa tot de un liberal), unde i s-a spus ca daca nu e baiat cuminte, distanta fata de casa va creste.
Iar omul s-a cumintit, pentru ca sambata a urcat pe scena de la Sala Sporturilor, unde Tariceanu a asistat la lansarea candidatilor PNL.

Intrebare: Daca PC a avut astfel de semnale (cica liberalii le fura oamenii de vreo 2 ani), de ce a tacut pana acum?

2 comentarii:

Dorin spunea...

La multi ani, Florine! Scuze, daca te-am "demascat". La cat mai multi cititori/comentatori sau vizitatori, in functie de ce iti doresti! Toate cele bune!

florin ghetau spunea...

Multam omule pentru urare si sper sa-ti faci blog ca sa putem barfi pe „axa” Iasi-Bacau.
Asa e, n-am facut deloc tam-tam pe tema zilei de azi.
Daca ajungi prin Iasi de Florii, da un semn, pentru a-mi lua revansa ...
Bafta!