17 aprilie 2008

Dilema Oajdea: locul 2 sau 5? Sau va candida independent?

Cheia linistii la PDL Iasi pare sa se afle in mainile lui Oajdea. Cei din apropierea lui dezvaluie ca omul e extrem de nemultumit, dupa ce s-a batut vreme de un mandat cu PSD si cu primarul Nichita.
Initial, el figura pe locul 6 la CL, dar prin votul colegilor din filiala municipala, Oajdea a urcat pe 2. Doar ca „viza” o dau sefii cei mari, adica Dan Carlan si Dumitru Oprea.
Curios, este ca locul 2 sau 6 e cam tot aia, pentru ca ambele pozitii sunt eligibile. Numai ca Oajdea vrea sa-i fie rasplatit efortul de a se bate cu Gigi Nichita.

Tot cei din apropierea lui Oajdea spun ca, in cazul in care va ramane pe 6, Oajdea ar putea sa urmeze „modelul” Oprescu. Adica sa candideze ca independent pentru Consiliul Local. Dupa atatea sosiri la PDL, am putea asista la prima plecare. Urmatoarele zile (poate chiar ore!) sunt decisive. Asadar, nu-i exclus sa-l vedem pe Oajdea independent! Cam sinucigasa mutarea asta!

Tot pe la PD-L umbla vorba ca actualul sef al Regionalei Iasi, Constantin Axinia (intre altele, un cititor fidel al acestui blog) ar putea deveni viceprimar in cazul in care Oprea castiga primaria.

4 comentarii:

Paul spunea...

sefii il pun pe faras pe oajdea pentru ca a mers la voi la ziaristi si s-a plans ca a fost zvarlit pe locul 6. din punctul meu de vedere pentru oajdea locul 1 era meritoriu...oajdea nu a fost pe drumuri, s-a razboit permanent cu nichita si a avut mult mai multa activitate decat "liderii" cu pretentii.asta se intampla cand oamenii care ajuta partidul o iau in freza.

bettips spunea...

oajdea nu ajunge pe locul 1 si nici independent nu candideaza, iar axinia nu o sa ajunga viceprimar! :)

Radu GEORGE spunea...

Oprea nici nu ar trebui sa fie pe liste pentru CL. Candidatura la Primarie ar trebui sa fie o lupta de genul totul sau nimic, mai ales cand renunti la Bruxelles. Asa PD-L-istii ar economisi un loc de consilier si poate l-ar multumi si pe fostul lider al studentilor politehnisti.

Sursele ... spunea...

de acord cu radu george. desi urasc liberalii am vazut ca pe lista lor pt CL Adomnitei NU este si am vazut si figuri interesante, nemajite politic (sincer sa-ti spun nu stiu ce cauta la liberali).