15 aprilie 2008

Despre prestatia lui Gigi Nichita la B1 TV

Nichita a fost in seara asta la «Nasul», pe B1. Mingile la fileu ridicate de Radu Moraru i-au dat prilejul lui Gigi de Iasi sa scoata cateva chestii interesante. Desi ma asteptam sa fie mult mai ofensiv:

1. Neculai Ratoi va candida in toamna pentru Parlament. Nu-i o noutate, dar Gigi Nichita a zis altceva: «Avem nevoie de el, trebuie sa trimitem oameni ca Ratoi in parlament, priceputi in administratie, ca sa faca legi». Zau? Daca Ratoi va ajunge sa gandeasca legile din administratie, atunci e trist. Sa pui un comunist sa descentralizeze stufoasa, dar totodata scumpa noastra administratie birocrata e ca si cum l-ai pune pe Gigi Becali sef peste arbitri. Iar pe urma ai cere sa ai un campionat corect.
2. Un rol important in campania electorala il va avea mass-media, a mai zis primarul. Corect. Aici a nimerit-o. Doar ca acelasi Gigi iese numai la televiziunile locale „prietene”, care nu intreaba mare lucru. Dar nici el nu zice ceva pe masura.
3. Pe listele CJ, PSD va pune oameni din judet. Pai nu e normal asta?
4. Sondajul lui Gigi Nichita: eu 47%, altii sunt pe la 21% (probabil se referea la Oprea). Si daca in seara de 1 iunie nu va avea 47 la suta?
5. Intrebat despre candidatura Irinei Schrotter, primarul Iasului a zambit, dar a ocolit raspunsul.
6. Printre cei atacati: Oprea si surprinzator, Fenechiu.

Niciun comentariu: