23 aprilie 2008

Profetiile lui Brucan de Bahlui: Gigi iese din primul tur

Catalin Ivan candideaza la CJ. E baiat simpatic, dar profetia de pe blogul sau risca sa schimbe multora parerea despre el.
Pai daca insusi Nichita zice la B1 TV ca are 47%, iar Tompea vede in dreptul candidatului PSD doar 40, sa vii tu si sa zici ca Gigi Nichita iese din primul tur cu 53% e prea de tot. Aici n-am ce comenta, dar va invit pe voi s-o faceti.

Altceva e interesant in sondajul lui Ivan: duelul intre juna penegista Gabriela Boca si playboy-ul taranist Mihai Bogdan Vascu e castigata de tanara din sistemul bancar: 1,2% la 1,0%. Strans meci. E aspectul cel mai relevant din insiruirea de cifre oferita de Catalin.

Daca am lua de bune cifre avansate pana acum, de toate partidele, ar trebui un tort electoral de 200%. Sa ajunga la toata lumea. Iar pentru ambitiile unora, inca mi se pare putin!

4 comentarii:

onciu spunea...

Sa nu se creada Nichita asa de viteaz,ca nu este asa.Cu toate ca sta mai mult in preajma ,,mentorului,,Simirad,pana la urma vor pierde amandoi.Amandoi,continua acesta cursa,cam pe niste cai necinstite.Simirad a ajuns ambasador in Cuba printr-un santaj asupra lui Iliescu prin unificarea PM cu PDSR.Iar lui Nichita au inceput sa-i plece oamenii,pentru ca nu stie sa se poarte cu ei.De ce s-a repezit oare sa-l nominalizeze pe Simirad la conducerea CJ Iasi?

Radu GEORGE spunea...

Da, sigur, Gigi ar iesi din primul tur doar daca ar fi singurul candidat. In alta ordine de idei, Catalin Ivan lasa impresia ca ar fi venit cu sifonierul pe Bahlui.

bettips spunea...

Gigi nu iese din primul tur... O sa iasa din al doilea, cu vreo 53%-54%. Din pacate, nu avem o optiune mai buna de atat... Oricum, in loc de Oprea, mai bine Nichita, macar si pentru a-l scoate din sarite pe nenea cu cioc...:)

Marius Bojor spunea...

Nichita iese din primul tur in sondajele lui Catalin asa cum iese Catalin deputat in visele lui Gigi. Acest clasament si sutimile lui mi se pare o idee ciudata. "Arunca ideile si lasa-i sa se bata" pare a fi principiul dupa care Catalin isi construieste blogul sau.