13 aprilie 2008

Flaiser cel Nou

L-am vazut azi pe Flaiser la conferinta de presa de la PDL. Daca joi era usor jenat (era prima oara cand se afisa cu noii tovarasi politici), astazi omul parea degajat (inclusiv tinuta in care a aparut a tradat asta!), ba chiar bine dispus.
Lucian Flaiser e cunoscut pentru povestile sale interminabile cu care ne obisnuise pana acum (30 de verbe intr-o singura fraza, idei neduse pana la capat etc).
Azi, Lucica (dupa cum il alinta chiar pesedistii!) a fost scurt, fara «floricelele» deranjante pentru ziaristi.

Impresia este aceea ca episodul venirii sale in PDL a fost un joc abil si ca Flaiser n-a aflat abia joi seara cine e candidatul la sefia CJ. Pentru ca lucrurile se stiau cu cateva zile inainte.
Daca va castiga Dan Carlan, e clar ca liderul PDL Iasi va fi un fel de presedinte onorific al CJ si ca la butoane se va afla Flaiser. Carlan va umbla probabil la reglajul fin, urmand sa asigure legatura cu centrul, dar va fi si ceva mai preocupat de relatia cu primarii din judet.


Tot astazi, la PSD Iasi, au aparut alaturi Nichita si Simirad. N-am fost la eveniment, dar din cate mi-au spus colegii, Simirad a ramas acelasi personaj glumet, prezenta sa punandu-l in umbra pe Nichita. E ceea ce isi doreste de fapt Nichita: un sprijin pentru alegerile de la primarie, pentru ca lupta devine tot mai interesanta si tot mai grea pentru PSD.

4 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

Daca iese ii da o functie de county manager, dar daca nu iese ce sa intampla cu Flaiser?

P.S. Simirad a fost omul zilei, fara indoiala.

florin ghetau spunea...

Nu stiu ce va castiga sau va pierde Flaiser, dar nu avea cum sa mai ramana in PSD.
Gandeste-te cum e sa slujesti un partid vreo 18 ani, sa fii intr-o functie importanta, sa nu gafezi, dar sa fii aruncat la cos fara nici cea mai mica ezitare.
Aripa Gigi Nichita a jucat prost cartea de data asta. Ma tem ca dom' primar inca nu-si da seama si va mai pierde vreo 2-3 carti pana la 1 iunie!

Marius Pârciu spunea...

http://www.ziua.net/pics/2008/04/14/2008-04-14-c.jpg
parca ar fi vorba de LF

bettips spunea...

A fost o greseala ce s-a intamplat cu Flaiser, dar omu' n-o va duce rau! Si-a gasit el oameni care sa-l "iubeasca"! In ce-l priveste pe d-l primar, a mai facut vreo cateva greseli, din cauza ca s-a inconjurat de oameni care ii spun doar ce frumos, destept si prezentabil este... Asta e greseala in care multi dintre cei care ajung sus. O sa treak peste in curand, insa si-a facut viata un pic mai grea in mod inutil.