01 aprilie 2008

Pariu ca Balba iese basma curata si de data asta?

Atacantul lui Poli Iasi nu prea mai joaca in ultima vreme, iar in ultimul meci, cel de la Tg. Jiu a luat cartonas rosu in minutul 7, pentru o intrare urata la un adversar.
Azi, Ionut Balba a luat cartonas (deocamdata galben!) de la Politia ieseana, care i-a prins masina infipta intr-un stalp dupa o urmarire pasionanta pe strazile Iasului.
Nu stim daca era Balba la volan (nici Politia nu stie sigur: ba ar fi fost, ba nu), dar iata ca atacantul din Pascani revine in actualitate. Nu cu promisiunea unui gol in poarta Urziceniului (etapa viitoare vine Dan Petrescu in Copou), ci cu un Audi Q7 infipt intr-un ditamai stalp de lemn de pe o strada oarecare din Iasi.
In fotbal, la doua galbene, stai pe tusa o etapa, doar ca Balba e deja la al treilea galben in meciul cu politistii. Sa vedem ce va zice de data asta „Comisia de Disciplina” de la Rutiera. As pune chiar pariu ca nu se va intampla nimic nici de data asta, pentru ca nu-i asa si politistii sunt iubitori de fotbal.

5 comentarii:

Ieseanul suparat spunea...

Politistii si-ar face treaba daca nu ar fi tot felul de telefoane de la Roznovanu (Palatul Roznovanu).

bettips spunea...

Nu inteleg de ce e cocolosit un om care nu pare sa aiba foarte multe argumente pentru ca ar fi ceva mai mult decat un mamifer... De fapt, e greu sa-l consideri un mamifer... Teoretic, cel putin uman, ar trebui sa stie sa faca anumite lucruri... Ma intreb cine i-a dat carnetul, pentru ca, de fapt, militianu ala trebuie arestat!

bettips spunea...

Cred ca nici Ronaldihno, daca ar face asemenea prostii, nu ar fi iertat... La noi, fiecare face ce vrea, pentru ca, vezi Doamne!, e "vedeta"! Ce sa spun! N-a mai dat un gol din clasa a cincea, n-are nik in cap decat masini si bautura, dar toata lumea il protejeaza!

bettips spunea...

Un cartonas rosu, ceva, Ionut? Un galben? O maslina, o acadica, ceva?!

florin ghetau spunea...

lucrurile incep sa se „rezolve” si in acest al 3 meci al lui Balba cu Politia. N-a fost Balba la volan, ci un fost jucator, amic cu atacantul Iasului. Seful Politiei, Liviu Zanfirescu zicea initial ca e aproape cert ca Balba conducea masina. Oare va fi iertat si in a patra partida cu ofiterii de la Rutiera?