06 aprilie 2008

A renuntat Flaiser la PNL dupa ce pe fir au intrat pedelistii?

Lucrurile in privinta lui Flaiser sunt inca in derulare. PD-L a anuntat ca Flaiser e binevenit in partid, insa urmatoarele patru zile vor fi cruciale. PD-L a demarat un sondaj fulger, dupa care se va sti exact cum sta Carlan si cum sta Flaiser.
Decizia posibilei desemnari a lui Flaiser i-a surprins inclusiv pe unii membri de la varful PD-L care au strambat din nas cand au auzit de varianta asta. Lucrurile s-au calmat cat de cat, pentru ca sefii filialei, adica Dan Carlan si Dumitru Oprea au dus o asidua munca de lamurire, „impachetand” solutia Flaiser intr-un ambalaj cat mai atragator.
Cica lucrurile vor fi transate joi seara intr-o noua sedinta a PD-L, pentru ca apoi candidatul la CJ, la brat cu Oprea sa porneasca spre Capitala, unde va fi Marea Lansare.

Astazi, Flaiser a fost intrebat in biroul sau de la CJ cine de la PNL n-a fost de acord cu candidatura sa, mai ales ca la un moment dat totul parea aranjat. Flaiser a zambit, spunand ca nu asa se pune problema si ca adevarul e altul. Se pare ca liberalii l-au dorit, dar in ultima clipa pe fir au intrat pedelistii. Care si-au dat seama cat de periculos poate deveni PNL cu Flaiser candidat la CJ plus vreo 10 primari PSD adusi cu gramada in Podu Ros.
Actualul sef al CJ a judecat pragmatic: ma duc cu ala mai tare, iar deocamdata PD-L sta mai bine ca PNL.

Imi amintesc ce a zis Flaiser in nenumarate randuri: ca el e obisnuit sa faca administratie si nu politica. Numai ca la CJ de cateva zile a aparut noul Flaiser, caruia a inceput sa-i placa la nebunie politica. Spre uimirea fostilor sai colegi din PSD, dar mai ales a lui Nichita, care nici in gandurile sale cele mai sumbre nu si-l inchipuia pe politicianul Flaiser. Cat de inspirata e pirueta PD-L de la CJ vom vedea pe 1 iunie. Tot atunci ne vom da seama daca Flaiser va ramane politician sau daca a fost politician doar vreo 55 de zile.

Niciun comentariu: