15 aprilie 2008

Oprescu spulbera sansele lui Diaconescu la primaria Capitalei

Se spune ca nu adversarul din afara e cel mai puternic dusman, ci pericolul vine chiar din interior. Ipoteza se potriveste de minune la PSD. Dupa episodul Flaiser de la Iasi, unde Nichita inca resimte efectele dinamitarii filialei, iata ce se petrece la centru, unde Geoana transpira tot mai tare, in ciuda ploilor racoroase de aprilie.

Dupa 2-3 zile de tacere, invinsul Oprescu iese la rampa. Dar nu pentru a-si anunta sustinerea pentru Cristi Diaconescu, un tip agreabil de altfel, ci pentru a spune ca incepe strangerea de semnaturi pentru o candidatura independenta. Ce inseamna asta?
E pericol mare ca PSD sa nu intre in turul 2, pentru ca Oprescu va rupe destule voturi de la simpatizantii social-democrati, atatia cat or mai fi prin Capitala. Ma intreb daca nu cumva Oprescu va lua chiar mai mult ca PSD-ul.

In orice caz, in momentul de fata viseaza frumos la turul 2 Orban (PNL), Oprescu (indep), Diaconescu (PSD) sau chiar Gusa (PIN), a carui campanie, vazuta de la Iasi, mi se pare cea mai inteligenta. Daca nu cumva visul celor mentionati va fi spulberat de Blaga, buldogul care are sanse reale sa rupa latul si sa cocoteze in primarie inca din seara de 1 iunie.

Niciun comentariu: