17 aprilie 2008

Oprea si Neculau, invitati de la 20.00 la Tele M

Situatia grava din transportul in comun iesean este tema emisiunii „Linia intai” din seara asta de la Tele M. Discutia survine pe fondul deciziei Fiscului de a pune sechestru pe motorina din depozitele regiei. Incercam sa afla cine sunt vinovati de criza de la RATP si ce solutii se intrevad.

Invitati: Dumitru Oprea (candidatul PDL la primarie, fost membru in CA de la Autobuzul), Constantin Neculau (viceprimar PSD) si Alex Zanoaga (jurnalist).

3 comentarii:

Sursele ... spunea...

Domnu` Ghetau, deja faceti campanie ...motivatia cu Oprea ca a fost in CA la Autobuzul este subtire...dumnealui a stat o luna si s-a retras spunand ca nu are ce face acolo. De ce nu ati chemat un actual membru in CA si daca tineati mortis sa fie de la PD-L il puteati chema pe dl. Uscatu, tanara speranta.

florin ghetau spunea...

nu e nici o campanie. la fel de implicat politic e si neculau. Avem fata in fata psd si pdl, asa ca nu vad nici un dezechilibru. plus un ziarist care stie administratie.
sincer nu vad care e problema.

Sursele ... spunea...

problema e ca l-ai chemat pe Oprea care, in principiu, nu are treaba cu asta ... inca. Tu te-ai prins de asta si ai scris chestia aia cu fost membru CA.
Neculau nu stiu sa candideze, inca ...Oprea, da.