29 aprilie 2008

Oprescu e sus in sondaje. Dar va incepe sa scada!

Curtea de Apel Bucuresti a batut azi in cuie candidatura lui Sorin Oprescu. Dupa mediatizarea de care a beneficiat gratis in ultima saptamana, nici nu se putea un start mai bun de campanie pentru doctorul Oprescu.
Probabil ca in acest moment, Oprescu sta cel mai bine dintre candidati, insa pe masura ce ne apropiem de ziua alegerilor, independentul nu va mai fi atat de bagat in seama. Adica va scadea. E interesant insa de vazut daca va obtine mai multe voturi decat Cristian Diaconescu (PSD).
Tot in Capitala, e de urmarit campania lui Cozmin Gusa, omul care poate furniza marea surpriza. Adica sa intre intr-un tur 2 cu „buldogul” Vasile Blaga (PDL). Ca si la Iasi, batalia pe Bucuresti e la fel de interesanta. Si imprevizibila!

3 comentarii:

Marius Bojor spunea...

L-am urmarit pe Cristian Diaconescu intr-o emisiune destul de electorala. Era intr-un interviu si isi expunea o parte din solutiile la problemele Bucurestiului. Am inteles ca este un om destept, asa si pare, insa - poate din cauza formatului emisiunii, ca sa nu fiu rau - destul de plicticos. Eu cred ca Oprescu va aduce culoare in campania electorala si este posibil ca acest lucru sa ii aduca si voturi, pe langa cele pe care le va primi in urma victimizarii sale. Vom vedea.

Marius Pârciu spunea...

La Bucuresti lupta este mult mai interesanta datorita lui Gusa si Oprescu. La Iasi lucrurile sunt mult mai clare.

onciu spunea...

Daca tinem cont de modul cum a reusit Oprescu sa fie admis pe listele candidatilor pentru fotoliul de primar general,nu trebuie sa ne asateptam ca va ajunge,din a treia incercare,in aceasta functie.Nu cred ca majoritatea bucurestenilor sant incantati de ,,smecheriile omului Oprescu''.